Σε απόγνωση ο Αντώνης Κανάκης για την υπόθεση στην Πάτρα – «Φτάνει, αρρωσταίνει η κοινωνία»

Αντώνης Κανάκης

Εξοργισμένος ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του "Ράδιο Αρβύλα".

Την οργή και την αγανάκτηση του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1.

Αφορμή στάθηκε βεβαίως η υπόθεση της Πάτρας και όλες οι εξελίξεις που έρχονται στο φως με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου, κάθε λεπτό από κάθε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, για την οποία ο παρουσιαστής πραγματικά απασφάλισε.

Ειδικότερα, απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό, ο Αντώνης Κανάκης τόνισε σε έντονο ύφος για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών πως «κλείστε τα αυτιά σας

! Φτάνει, παιδιά, φτάνει! Είναι τρέλλα αυτό που γίνεται, είναι έγκλημα. Είναι έγκλημα στο έγκλημα και βιασμός στις ψυχές μας. Φτάνει! Θα τον σκίσουν, θα το τραβήξουν, θα το βομβαρδίζουν μέχρι εκεί που δεν παίρνει στον βωμό της τηλεθέασης».

«Φτάνει! Αρρωσταίνει η κοινωνία. Αυτοί δεν έχουν το αίσθημα που χρειάζεται για να πουν «φτάνει». Πείτε το εσείς το «φτάνει». Φτάνει! Δεν αντέχεται άλλο» συμπλήρωσε, με σαφήνεια, ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1.