Σε αμηχανία ο Γιωρίκας Πιλίδης: «Δε μπορώ να σου απαντήσω, Φαίη μου σε παρακαλώ»

Γιωρίκας Πιλίδης

"Με στενοχωρεί πάρα πολύ ότι κανένας δεν βγήκε να μας υπερασπιστεί. Εγώ θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όταν θα είναι κι αυτοί μπροστά", τονίζει ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Καλεσμένος στο πάνελ της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το πρωινό της Τρίτης ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο πρωταθλητής της πάλης και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την εμπειρία του από τον Άγιο Δομίνικο και ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από την αποβολή του από το reality επιβίωσης.

«Αποβλήθηκα λόγω επαφής με κινητό. Οι επαφές δεν είναι αυτό που νομίζει ο κόσμος, ότι παίρνουμε τηλέφωνο και μιλάμε. Ήταν απλώς να στείλουμε κάποια χρήματα για να πάρουμε φαγητό να φάμε. Όσο κι αν φαίνεται αστείο, δεν πιάνει σήμα εκεί που είμαστε. Στέλνεις κάποιο χαρτάκι ή κάποιο βιντεάκι που θα σε βγάλουν», αποκαλύπτει ο Γιωρίκας Πιλίδης.

«Δεν έγραψα εγώ τη λίστα, ούτε ο Ηλίας Γκότσης. Θεωρώ ότι είχε κι άλλα πράγματα η λίστα. Ισχύει ότι έστειλα εγώ τα 300 ευρώ. Δεν ήταν έντιμα και αντρίκια τα πράγματα που έγιναν. Σε οτιδήποτε άλλο που δεν αφορά εμένα δεν μπορώ να απαντήσω, θα αποφύγω την ερώτηση», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Με στενοχωρεί πάρα πολύ ότι κανένας δεν βγήκε να μας υπερασπιστεί. Εγώ θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όταν θα είναι κι αυτοί μπροστά», τονίζει ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε ευθέως τον πρώην παίκτη του Survivor ποιοι άλλοι ήταν μπλεγμένοι στην υπόθεση με τη λίστα και εάν θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί κι άλλοι, ο Γιωρίκας Πιλίδης σε εμφανή αμηχανία απάντησε: «Δε θα σου απαντήσω, Φαίη μου, σε παρακαλώ. Δεν θέλω να απαντήσω, δε μπορώ και δεν κάνει να σου απαντήσω».