Σε αμηχανία η Κατερίνα Στικούδη: «Δεν περίμενα ότι θα μου κάνεις αυτή την ερώτηση»

Κατερίνα Στικούδη

"Αυτό που αισθάνομαι θα το δείξω αλλά ήταν κάτι που δεν περίμενα να ακούσω", απαντά η Κατερίνα Στικούδη.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Κατερίνα Στικούδη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο J2US, το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ενώ μιλά και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Εγώ αυτή τη στιγμή κάνω το backstage του J2US και χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί πηγαίνω σε ένα πάρτι. Πηγαίνω όχι στη δουλειά αλλά σε μία πάρα πολύ όμορφη παρέα που με έχει αγκαλιάσει», ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη.

«Είναι η τρίτη φορά που συνεργαζόμαστε, ακόμα δεν είναι ώρα για ανακοινώσεις για το τι θα κάνω στα τηλεοπτικά μου. Χαίρομαι, όμως, που είμαι σε συζητήσεις», τονίζει.

Σε ερώτηση σχετικά με το viral στιγμιότυπό της στο J2US, όταν ο τράπερ Trannos τραγούδησε live, η Κατερίνα Στικούδη δεν έκρυψε την αμηχανία της. «Δεν περίμενα να μου κάνεις αυτή την ερώτηση… ο κόσμος συμπάσχει μαζί μου νομίζω. Είμαι γενικά πολύ αυθόρμητη, αυτό που αισθάνομαι θα το δείξω αλλά ήταν κάτι που δεν περίμενα να ακούσω», απάντησε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια των δηλώσεών της, η Κατερίνα Στικούδη παραδέχεται ότι δεν την ενδιαφέρει μία πιθανή συμμετοχή στη Eurovision, διαψεύδει το ενδεχόμενο να καθίσει κριτής στην επιτροπή του Fame Story, ενώ αφήνει ανοιχτή την πιθανότητα παρουσίασης στον νέο κύκλο του Shopping Star.