«Σε αυτή την ηλικία μελαγχολώ, θα ήθελα να έχω ένα παιδί»

Άγγελος Αντωνόπουλος

«Όταν ξεκίνησα είχα ένα κόμπλεξ ηλικίας»

Ο Αγγελος Αντωνόπουλος μοιράστηκε σκέψεις του στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, για τις πρωταγωνίστριες με τις οποίες βρέθηκε μαζί στο θέατρο, αναμνήσεις από τα πρώτα του χρόνια στην υποκριτική και εξέφρασε το παράπονο του που δεν έχει ένα παιδί στη ζωή του.

«Έχω εργαστεί και ως ταξιτζής. Ήταν η εποχή που κυνηγούσα το μεροκάματο και τότε δεν είχα πρόβλημα να κάνω το οτιδήποτε μου εμφανιζόταν μπροστά μου. Προέρχομαι από μια πολύ φτωχή οικογένεια. Τότε πριν ξεκινήσω, πριν βρω το δρόμο μου δούλευα και σε μαγαζί και από εδώ και από εκεί.

Ξεκίνησα λίγο αργά την καριέρα μου. Όταν ξεκίνησα είχα ένα κόμπλεξ ηλικίας. Όμως ο άνθρωπος στον οποίο αποτάθηκα, ο Κάρολος Κουν, μου είπε «Μη το σκέφτεσαι καθόλου». Δεν ήταν ότι ντρεπόμουν, αλλά σκεφτόμουν ότι οι συνομήλικοι μου είχαν ήδη γίνει πρωταγωνιστές κι εγώ χτύπαγα την πόρτα της δραματικής ζωής.

Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω ένα παιδί. Δεν ήρθε το παιδί στη ζωή μου όταν ήμουν νέος. Όταν είσαι νέος βάζεις και τη σκούφια σου στραβά και σφυράς και προχωράς. Τώρα όμως σε αυτή την ηλικία μελαγχολώ. Ήθελα να έχω ένα παιδάκι. Να κουβεντιάζουμε, να πηγαίνουμε σινεμά, να μου λέει τους πρώτους ερωτικούς της ερεθισμούς, να τα κουβεντιάζουμε μαζί, να λέμε διάφορα, να της λέω κι εγώ αναμνήσεις. Τέτοια πράγματα, ανθρώπινα και ωραία. Απλά και ανθρώπινα», ανέφερε μεταξύ άλλων  Άγγελος Αντωνόπουλος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!