Σε 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή ο Μάνος Παπαγιάννης – Συγκινημένη η Σοφία Παυλίδου

Σοφία Παυλίδου

Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος από την πρωτόδικη απόφαση της πολυσυζητημένης υπόθεσης

Σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή σωματική βλάβη καταδικάστηκε ο Μάνος Παπαγιάννης, σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα. Από την πλευρά της η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της σωματικής βλάβης.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που δικαιώνομαι μετά από τέσσερα χρόνια, που δεν το έβαλα κάτω και που το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτόν τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Παρ’ όλο που δέχτηκα μήνυση για να λυγίσω, να μη συνεχίσω» ανέφερε αμέσως μετά στους δημοσιογράφους η Σοφία Παυλίδου, ενώ ευχαρίστησε τους μάρτυρες υπεράσπισης που στάθηκαν δίπλα της.

Την ίδια ώρα, η Σοφία Παυλίδου θέλησε να δώσει ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν παρόμοιες δικαστικές διαμάχες, δηλώνοντας συγκινημένη: «Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα θύματα να βγουν νικητές και να μην χάνουν την πίστη τους. Η αλήθεια πάντα θα λάμπει».

«Εφεσιβάλαμε την απόφαση. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα στην επόμενη δίκη» σχολίασε από τη δική του πλευρά ο Μάνος Παπαγιάννης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ποινή των 4 μηνών φυλάκισης με αναστολή ήταν η κατώτατη ποινή και πως αναμένεται η απόφαση του Εφετείου, για να τελεσιδικήσει η υπόθεση.