Σάββας Πούμπουρας σε απόγνωση: «Λίγες ημέρες έμειναν να ολοκληρώσω μισό λεπτό;»

Σάββας Πούμπουρας

"Λέω ότι ο άνθρωπος που θα είναι γκασμάς, χύμα και δεν θα μπορεί να τα πει σωστά είτε θα παραγκωνιστεί είτε θα του γίνουν συστάσεις είτε θα κάτσει λίγο στην άκρη είτε θα του δώσεις ένα συγκεκριμένο ρόλο π.χ. 5-10 λεπτά"

Την χθεσινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Βασάλου στον Νίκο Μουτσινά σχολίασαν στην Ελένη κι η συζήτηση άναψε για τα καλά για το τι και για πόσο καιρό θα μπορούσε να κάνει στην τηλεόραση σύμφωνα με όσα δήλωσε. Λίγο αργότερα ο Σάββας Πούμπουρας εξέφρασε την άποψή του για το θέμα, μόνο που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει πλήρως το σκεπτικό του και ζήτησε να τον αφήσουν να μιλήσει λίγες ημέρες πριν κλείσει η εκπομπή.

«Δεν νομίζω ένας άνθρωπος π.χ. εγώ να καταφέρνω να ορίσω την τύχη της εκπομπής αν εγώ είμαι γκάου και γκασμάς. Μισό λεπτό. Η εκπομπή όμως θα μπορέσει να με βγάλει στην άκρη. Μισό λεπτό ρε παιδιά να ολοκληρώσω; Λίγες ημέρες έμειναν να ολοκληρώσω μισό λεπτό. Λέω ότι ο άνθρωπος που θα είναι γκασμάς, χύμα και δεν θα μπορεί να τα πει σωστά είτε θα παραγκωνιστεί είτε θα του γίνουν συστάσεις είτε θα κάτσει λίγο στην άκρη είτε θα του δώσεις ένα συγκεκριμένο ρόλο π.χ. 5-10 λεπτά. Δεν μπορεί να καταστρέψει ένας το σύνολο» είπε με νόημα ο Σάββας Πούμπουρας.

«Επειδή τον ξέρω έχει περάσει από συγκεκριμένους συνεργάτες, τους οποίους γνωρίζω κι έχει περάσει τις εξετάσεις. Αντέχει» κατέληξε ο Σάββας Πούμπουρας.