Σάββας Πούμπουρας: «Έχει παραγίνει η συζήτηση για το bullying»

Σάββας Πούμπουρας

«Αυτός που χρειάζεται βοήθεια δεν είναι αυτός που δέχεται bullying, είναι αυτός που κάνει το bullying», λέει ο Σάββας Πούμπουρας.

Τη δική του άποψη σχετικά με το bullying και τη συζήτηση που γίνεται γι’ αυτό, εξέφρασε ο Σάββας Πούμπουρας στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not».

«Αυτό που θέλω να σου πω, επειδή άκουσα πριν που λέγατε για το κομμάτι του bullying και γι’ αυτό το μήνυμα που δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα ή για τη φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση που είδα χτες. Νομίζω ότι έχει παραγίνει η συζήτηση σχετικά με το bullying. Δεν εννοώ να σταματήσουμε να μιλάμε για το bullying, όχι», είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο Σάββας Πούμπουρας πρόσθεσε επίσης: «Παίρνουμε όλοι θέση απέναντι στο bullying και έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα γιατί επιτιθόμαστε σε αυτούς που κάνουν bullying. Ενώ δεν έχετε καταλάβει ότι αυτός που χρειάζεται βοήθεια δεν είναι αυτός που δέχεται bullying, είναι αυτός που κάνει το bullying».

«Πιστεύεις ότι αυτός ο άνθρωπος θέλει 500 εχθρούς απέναντί του, να τον δείχνουν με το δάχτυλο και να του λένε “είσαι μαλ…ας που κάνεις bullying”; Αυτό πιστεύετε ότι θα λύσει το πρόβλημα», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.