Σάββας Πούμπουρας: «Δεν είμαι δυνατός στο πάνελ, όπως λέει η Φαίη»

Φαίη Σκορδά

"Γιατί να διαχωρίζω φιλία με δουλειά; Αν μπορείς με κάποιον να συνεργαστείς σε πολλά επίπεδα, δεν έχω λόγο να αποκλείσω κάτι" διευκρινίζει ο Σάββας Πούμπουρας για την Ελεονώρα Μελέτη.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» έκανε ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο γνωστός παρουσιαστής ρωτήθηκε για το μέλλον της συνεργασίας του με το MEGA εν όψει της λήξης του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι και απαντά στις φήμες πως πρόκειται να μετακινηθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις με το MEGA αλλά θα γίνουν. Το κανάλι το εκτιμώ και το αγαπώ πάρα πολύ, έχουμε εξηγηθεί πολύ καλά ο ένας στον άλλον, οπότε έχουμε εξαιρετική σχέση» ανέφερε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα συνεργασίας.

«Έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου. Υπάρχουν πολλά πεδία στα οποία μπορώ να κινηθώ. Σίγουρα δεν είμαι πολύ δυνατός στο πάνελ, όπως λες κι εσύ Φαίη μου, αλλά μπορείς να τσεκάρεις τις φανταστικές φάρσες που έχω κάνει στο ίντερνετ» δηλώνει ο παρουσιαστής.

«Έχω πολύ όρεξη, είμαι δουλευταράς, θα δούμε τι θα κάνουμε. Το θέμα είναι να παραμείνω στο κανάλι. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μου είναι το MEGA» προσθέτει.

Τι απαντά για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ελεονώρα Μελέτη, με την οποία διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις;

«Γιατί να διαχωρίζω φιλία με δουλειά; Αν μπορείς με κάποιον να συνεργαστείς σε πολλά επίπεδα, δεν έχω λόγο να αποκλείσω κάτι» διευκρινίζει ο Σάββας Πούμπουρας.