Σάββας Πούμπουρας: Αφήνει ερωτηματικά για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Σάββας Πούμπουρας

"Η εκπομπή πάει όμορφα αλλά κάποια στιγμή η συνεργασία θα τελειώσει. Δεν έχουμε συμβόλαιο επ' αόριστον. Εγώ τελειώνω φέτος το καλοκαίρι" δήλωσε ο Σάββας Πούμπουρας.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου και μεταξύ άλλων απάντησε για τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και το τηλεοπτικό του μέλλον στο πλευρό της, με αφορμή τη λήξη του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Η εκπομπή πάει όμορφα αλλά κάποια στιγμή η συνεργασία θα τελειώσει. Δεν έχουμε συμβόλαιο επ’ αόριστον. Εγώ τελειώνω φέτος το καλοκαίρι» δήλωσε ο Σάββας Πούμπουρας για την παρουσία του στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

«Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι ζω την κάθε μέρα, γιατί πλέον ό,τι προγραμματίζεις πέφτεις από τα σύννεφα, αλλάζουν τα σχέδια κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Οπότε ζω το σήμερα κι ό,τι είναι να ‘ρθει θα έρθει» απαντά για το εάν σκέφτεται να παραμείνει στο πάνελ της εκπομπής ή να ακολουθήσει κάτι δικό του.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Σάββας Πούμπουρας παραδέχεται ότι θα ήθελε να κάνει φάρσα στην Ελένη Μενεγάκη, στο πλαίσιο της εκπομπής, αλλά δεν είναι σίγουρος εάν η παρουσιάστρια θα τη «σηκώσει».

Όσον αφορά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και όσα γράφτηκαν για εκείνον το προηγούμενο διάστημα αναφορικά με τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη, ο παρουσιαστής απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε, σημειώνοντας ότι οι δικές του σχέσεις με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είναι εξαιρετικές και πως έχουν «δέσει».

Τέλος, ο Σάββας Πούμπουρας παραδέχεται πως έχει ιδέες για παρουσίαση δικής του εκπομπής και το Mega είναι ανοιχτό σε συζητήσεις, ωστόσο είναι κάτι που θα το δει σε δεύτερο επίπεδο.