«Σάστισαν» στο The Booth – Αγαπημένος ηθοποιός προσποιήθηκε πως ζητάει λύση στο πρόβλημα του

The Booth

"Λέγομαι Σοφοκλής, είμαι 23 χρονών και θέλω να γίνω ηθοποιός..."

Μια απρόσμενη έκπληξη, τηλεφωνική, είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο «The Booth» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κρυσταλλία, η Σοφία Μουτίδου και η Σοφία Κουρτίδου.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ οι τηλεφωνικές γραμμές με τα προβλήματα των τηλεθεατών κυλούσαν ομαλά και η γυναικεία παρέα προσπαθούσε να δώσει λύσεις, ο 23χρονος Σοφοκλής πήρε τηλέφωνο!

«Λέγομαι Σοφοκλής, είμαι 23 χρονών και θέλω να γίνω ηθοποιός. Ζήτησα να μιλήσω μαζί σας γιατί σας θαυμάζω πάρα πολύ και θα ήθελα να με αξιώσει ο Θεός κάποια στιγμή να παίξω μαζί σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης ως Σοφοκλής στην καλή του φίλη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Παράλληλα, αφού μίλησε όμορφα και για τις υπόλοιπες κυρίες της εκπομπής του OPEN, ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην… ηλικία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου βάζοντας την σε υποψίες! Όταν, δε, επέλεξε να αποκαλυφθεί, η μεσημεριανή παρέα σάστισε και ξέσπασε σε γέλια!

«Πήρα να σας πω ότι είστε υπέροχες, πανέμορφες» τόνισε, λίγο αργότερα, ο Κρατερός Κατσούλης προσθέτοντας πως «σας αγαπώ και σας φιλώ πολύ»!