Σασμός – Βέρα Μακρομαρίδου: «Θα συμβούν άσχημα πράγματα στην Άσπα»

Σασμός

Όλα όσα είπε η Βέρα Μακρομαρίδου στην Κατερίνα Καινούργιου για τις εξελίξεις στη σειρά του Alpha, Σασμός.

Τι θα γίνει όταν αποκαλυφθεί ο παράνομος δεσμός της Άσπας με τον Στεφανή; Θα συνεχίζει να στηρίζει η Άσπα τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Η Βέρα Μακρομαρίδου, η τηλεοπτική Άσπα στη δημοφιλή σειρά του Alpha, Σασμός, έδωσε όλες τις απαντήσεις στη Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Η Άσπα θα οδηγηθεί στο τμήμα, γιατί θα αποκαλυφθούν τα μηνύματα στο κινητό μετά την άρση του απορρήτου, και ομολογεί το δεσμό της με τον Στεφανή. Έτσι, οι υποψίες θα στραφούν στον σύζυγό της, τον Κώστα, οπότε θα ερευνήσουν αφενός εάν γνωρίζει για τον δεσμό κι αφετέρου εάν έχει άλλοθι. Το άλλοθί του θα αποκαλυφθεί πολύ γρήγορα. Ο Κώστας είναι γενικά νευρικός κι οξύθυμος. Ο θεατής δεν ξέρει τους λόγους, αλλά ούτε και η Άσπα. Ο Κώστας βρίσκεται σε μια αγχωτική περίοδο», είπε αρχικά η Βέρα Μακρομαρίδου.

Όσον αφορά στο γάμο της, στον Σασμό, με τον Κώστα, η Βέρα Μακρομαρίδου είπε: «Η Άσπα δεν περνούσε καλά στον γάμο της. Είχε βαλτώσει. Δεν έχουν παιδιά, μετά από 7 χρόνια, αυτή είναι μεγάλη πληγή, το είχε ονειρευτεί πολύ διαφορετικά. Είναι ένα κορίτσι που επέστρεψε στον τόπο της από την Αυστραλία, για να κάνει οικογένεια αλλά δεν της βγαίνει».

Η Βέρα Μακρομαρίδου υπογραμμίζει ότι «στηρίζω την Άσπα. Είχε πολύ βασικούς λόγους να κάνει παράνομη σχέση με τον Στεφανή. Είναι εγκλωβισμένη. Αργότερα, θα μάθει το χωριό για την παράνομη σχέση της. Θα της συμβούν άσχημα πράγματα στη συνέχεια».

Παράλληλα, η Άσπα είναι η μόνη που γνωρίζει τη σχέση Αργυρώς και Αστέρη και η Βέρα Μακρομαρίδου δηλώνει: «Η Άσπα είναι υπέρ του έρωτα. Όσο βλέπει ότι το αίσθημα είναι τόσο δυνατό θα ενθαρρύνει την Αργυρώ, τονίζοντάς της συνέχεια ότι “αυτό δε συμβαίνει συχνά στη ζωή. Εκμεταλλεύσου το, απόλαυσέ το. Θα βρεθεί μια άκρη με τις οικογένειες”. Το στηρίζει όλο αυτό. Είναι υπέρ του ρίσκου που παίρνουν, είναι υπέρ του έρωτα».