Σασμός: Τι αποκαλύπτει ο Τόλης για τη συνέχεια της σειράς;

Θάνος Μπίρκος

"Ο Τόλης γνωρίζει ποιος είναι ο δολοφόνος και θα συναντηθεί με τον Μαθιό. Η βεντέτα θα αναζοπυρωθεί γενικότερα μεταξύ των δύο οικογενειών" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θάνος Μπίρκος.

Καθώς ο Σασμός συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές, ο τηλεοπτικός «Τόλης» (Θάνος Μπίρκος) βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά και αποκάλυψε τις εξελίξεις που θα δούμε στις οθόνες μας το επόμενο διάστημα.

«Ο Τόλης δεν θα περάσει εύκολα, θα ζήσει το δικό του… Survivor, γιατί ξέρει πολλά. Ξέρει πράγματα και για τον Κώστα, για τον Στεφανή και τον Μαθιό. Έχει να δέχεται πυρά από πολλές πλευρές» αποκαλύπτει ο Θάνος Μπίρκος.

«Εγώ γνωρίζω ποιος είναι ο δολοφόνος. Η βεντέτα θα αναζοπυρωθεί η αλήθεια είναι γενικότερα μεταξύ των δύο οικογενειών. Όσον αφορά το θέμα του Στεφανή και του Μαθιού, ο Τόλης θα το ‘χει λίγο στο μυαλό του και θα ζητήσει να βρει τη δικαιοσύνη. Θα συναντηθεί με τον Μαθιό» προσθέτει στη συνέχεια.

«Θα πάει τη βόλτα του στο χωριό, θα συναντηθούν με τον Μαθιό. Ο Μαθιός δεν ξέρει ότι ο Τόλης γνωρίζει. Ο Τόλης βγαίνει από τη φυλακή φοβισμένος, να βρει τη δικαιοσύνη. Θα πρέπει να περάσει μία περίοδο προσαρμογής στον έξω κόσμο» αναφέρει χαρακτηριστικά για τον ρόλο του ο Θάνος Μπίρκος.

«Εγώ αρχικά είχα κλείσει να κάνω κάποια επεισόδια στη φυλακή με τον Καραπάνο και τον Αστέρη. Λόγω της επιτυχίας του ρόλου συνεχίστηκε και δεν ήξερα αν θα είμαι στη δεύτερη σεζόν. Η αποφυλάκιση του Τόλη ήταν μία έκπληξη και για μένα, ομολογώ. Τώρα που πάει στο χωριό εμπλέκεται σε διάφορες ιστορίες. Θα θέλει να γνωρίσει την Αργυρώ, νομίζω θα συμπαρασταθεί στον Αστέρη» είπε κλείνοντας ο Θάνος Μπίρκος για τη συνέχεια στον Σασμό.