Σασμός: Τι αποκάλυψε η «Άσπα» για τη συνέχεια της σειράς;

Σασμός

Η ηθοποιός Βέρα Μακρομαρίδου, η τηλεοπτική Άσπα της σειράς "Σασμός", μιλά για τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά.

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η ηθοποιός Βέρα Μακρομαρίδου. Η τηλεοπτική Άσπα από τη σειρά «Σασμός» μίλησε για τη συμμετοχή της στο σήριαλ του Alpha αλλά και τις εξελίξεις που αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό στη συνέχεια της πλοκής.

Θα δούμε την Άσπα και τον Μύρωνα ζευγάρι; Η Βέρα Μακρομαρίδου απαντά: «Όταν της περάσουν τα νεύρα, γιατί το πένθος της έχει αλλάξει λίγο μορφή και είναι στα θυμωμένα της, ίσως αρχίσει ο Μύρωνας να την προσεγγίζει με τον τρόπο της κι εκείνη να τον βλέπει κανονικά», ωστόσο δεν επιβεβαιώνει ακόμα τις φήμες περί ερωτικής επανασύνδεσης μεταξύ της Αργυρώς και του Αστέρη.

«Ο Σταύρος θα διεκδικήσει το παιδί, το αγαπάει, το έχει μεγαλώσει ως τώρα και το θεωρεί δικό του. Έχουν μέλλον ακόμα με την Αργυρώ» αποκαλύπτει η ηθοποιός, ενώ σημειώνει ότι η δολοφονία του Στρατή από τον Μαθιό θα αργήσει ακόμα να βγει στο φως. «Δεν θα υπάρχει μετά κάτι πολύ συγκεκριμένο και σημαντικό να ειπωθεί, θα πρέπει μετά να αλλάξουν τα πρόσωπα, να δούμε το πριν, να δούμε το μετά… η ιστορία είναι αυτή».

Η Βέρα Μακρομαρίδου παραδέχεται ότι οι τηλεθεατές της ζητούν spoilers, όταν τη συναντούν από κοντά, αν και οι περισσότεροι εστιάζουν στη διαφορά που έχει στην εξωτερική της εμφάνιση σε σχέση με το σήριαλ που συμμετέχει.