Σασμός – Στρατής Χατζησταματίου: Γιατί δεν αποκαλύπτει ο Μανωλιός την αλήθεια

Στρατής Χατζησταματίου

Όσα δήλωσε ο Στρατής Χατζησταματίου σε συνέντευξή του.

Ο Στρατής Χατζησταματίου κι η Αλίνα Κωτσοβούλου ήταν καλεσμένοι στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησαν μεταξύ άλλων για την συμμετοχή τους στην επιτυχημένη σειρά, Σασμός αλλά και γιατί ο Μανωλιός διστάζει να πει την αλήθεια για τον δολοφόνο του Στεφανή.

«Αν μιλήσει ο Μανωλιός, θα λυθούν πολλά προβλήματα αλλά θα δημιουργηθούν και νέα. Είναι κάτι συνδυαστικό, είναι ένας χαρακτήρας δομημένος από την αρχή. Είναι μεγαλωμένος σε ένα πολύ καταπιεστικό περιβάλλον, πολύ ξεχωριστός μέσα σε αυτό. Από πριν από το κεντρικό συμβάν, ο φόβος ήταν στοιχείο του χαρακτήρα του αλλά μετά από αυτό εκτοξεύεται. Εγώ πιστεύω ότι από την μία είναι ο φόβος κι από την άλλη η αγάπη για τον φίλο του. Το γεγονός ότι είδε πως ο δολοφόνος είναι ένας τόσο κοντινός του άνθρωπος, έχει δεύτερες σκέψεις για το τι μπορεί να σημαίνει η αποκάλυψη αυτή» είπε ο Στρατής Χατζησταματίου.

Η Αλίνα Κωτσοβούλου, που υποδύεται την μητέρα του στην σειρά, συμπλήρωσε ότι θέλουν να μιλήσει ο Μανωλιός, αν γνωρίζει κάτι και να λυθεί το ζήτημα αλλά αναίμακτα.