Σασμός: Ο Θάνος Μπίρκος δίνει καυτό spoiler για το μέλλον του Τόλη

Θάνος Μπίρκος

"Εκεί πάνω θα γίνει το κακό" αποκαλύπτει ο ηθοποιός για το σίριαλ Σασμός!

Ο Θάνος Μπίρκος βρέθηκε καλεσμένος, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής Κυψέλη στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο ηθοποιός που συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» αναφέρθηκε στη συνέχεια του σίριαλ και τον ρόλο του Τόλη που ο ίδιος ερμηνεύει στον Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Μπίρκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στον Σασμό κάνω κάτι που πραγματικά δεν το περίμενα ότι θα μου ζητηθεί να κάνω. Μου ζητήθηκε εξ αρχής ο Τόλης να είναι ένας χαρακτήρας που με ιντρίγκαρε πολύ γιατί δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτόν».

«Υπάρχουν και ένα δυο επεισόδια, τώρα, που έρχονται στα οποία θα κάνω πράγματα που δεν περίμενα ότι θα μου βγουν για να τα κάνω! Εγώ πάντα τα επεισόδια τα επεξεργάζομαι τρεις μέρες πριν γιατί θέλω πάντα να είμαι προετοιμασμένος και το έχω ξαναπεί. Βέβαια αν υπάρξει πολλή δουλειά μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα».

«Το είχα λοιπόν προετοιμασμένο, το είχα χτισμένο… Φοβάμαι μην πω spoiler τώρα! Στη φυλακή θα είμαι, θα σφουγγαρίζω γιατί είμαι και λίγο παστρικός μέσα στη φυλακή και εκεί πάνω στο σφουγγάρισμα θα γίνει το κακό! Το αφήνω ανοιχτό αλλά εκεί στο σφουγγάρισμα θα γίνει το κακό λέμε» συμπλήρωσε ο Θάνος Μπίρκος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.