Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας σε απρόσμενη αποκάλυψη για τον Καραπάνο

Αργύρης Πανταζάρας 

"Δεν ξέρω αν τώρα σας εκπλήσσω" ομολόγησε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Αργύρης Πανταζάρας το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» και τα κοινά γυρίσματα με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργύρης Πανταζάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χρειαζόμαστε καλούς παρτενέρ για να ακουστούν τα λόγια και να συντελεστεί το δράμα. Αυτό που έγινε με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, παιδιά, δεν ήταν γραμμένο! Δεν ξέρω αν τώρα σας εκπλήσσω. Δεν ήταν γραμμένο! Το φτιάξαμε και το φτιάξαμε έτσι, όπως ήμασταν αγκαλιά, πρόσωπο με πρόσωπο. Μίλησα και σήμερα με τον Λάζαρο για άλλα θέματα, άλλες συνεργασίες και μοιράσματα. Αυτό όμως δεν ήταν γραμμένο στο χαρτί. Αυτό το φτιάξαμε. Δεν υπήρχε το «σ’ αγαπώ», δεν υπήρχε το «σε συγχωρώ», δεν υπήρχε το «συγνώμη». Αυτά είναι πράγματα που ήρθαν από αυτό που έβγαλε η σκηνή».

«Η σκηνή μπορεί να λέει πως πεθαίνει, αλλά πως πεθαίνει. Η σκηνή μπορεί να λέει πατέρα, αλλά πως το λες το πατέρα. Η σκηνή μπορεί να λέει αντίο, αλλά πως το λες το αντίο. Και αυτό ήρθε σίγουρα από την εμπιστοσύνη που μας έδωσαν από την αρχή οι σκηνοθέτες, οι παραγωγοί και ένα πολύ μεγάλο συνεργείο οι οποίοι είναι εκεί για να ψάξουν αυτές τις μικρές στιγμές. Αν έρθουν ήρθαν, αν δεν έρθουν δεν πειράζει».

«Τελικά κάτι έγινε και σου λένε στον κόσμο, ειδικά το ανδρικό κοινό που πλέον το ψάχνουν όλοι, αντί για συγχαρητήρια πως έκλαψαν. Και αυτό σημαίνει πως αυτά τα δάκρυα ήταν κάπου πολύ φωλιασμένα και έπρεπε να ειπωθούν. Αυτή είναι η δουλειά μας» πρόσθεσε, επίσης, ο Αργύρης Πανταζάρας στο μαγκαζίνο του Alpha.