Σασμός: Η Θεοδώρα παντρεύεται απλά και μόνο για να την «πει» στον Πέτρο

Δανάη Παππά

Όσα είπε η Δανάη Παππά για την σειρά "Σασμός" στον Alpha.

Με αφορμή τον «Σασμό», η Δανάη Παππά μίλησε το πρωινό της Τετάρτης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην καθημερινή σειρά του Alpha όσο και στην προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Παππά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Θεοδώρα στον Σασμό όσο πάει και χειροτερεύει. Όσο πάει και δείχνει τον πραγματικό της εαυτό, της αρέσει η εκδίκηση και τον καημένο τον Πέτρο και τον καημένο τον αδελφό της θα τους τρελάνει ακόμα περισσότερο. Θα φτάσει σε ένα σημείο που δεν είναι καλό».

«Στα επόμενα επεισόδια, η Θεοδώρα παντρεύεται απλά και μόνο για να την «πει» στον Πέτρο. Δεν την ενδιαφέρει. Φτιάχνει ένα σχέδιο και περικυκλώνει την σχέση του Πέτρου με την Σεμίνα. Είναι λίγο κρυφή η ταυτότητα της και προσπαθεί να μαθαίνει εκ των έσω τα πράγματα. Θα προσπαθήσει να τους καταστρέψει».

«Σκεφτόμουν να κάνουμε μια εκπομπή μαζί με τον σύντροφο μου και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ σαν ιδέα. Το συζητούσαμε σε κάποια περίοδο και τελικά δεν κατάφερε να γίνει λόγω του covid» πρόσθεσε η ηθοποιός που φέτος βρίσκεται στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός». «Σκέφτομαι τον γάμο αλλά ακόμα θα αφήσω τα πράγματα να κυλήσουν. Θα έρθει κάποια στιγμή».