Σασμός: Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για το μέλλον της «Βασιλικής» στον τρίτο κύκλο

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Τι θα συμβεί με τη "Βασιλική" στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς;

Η «Βασιλική» από τη δημοφιλή σειρά του Alpha Σασμός, είναι ένας ρόλος που βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ποιο θα είναι το μέλλον της στην τρίτη σεζόν; Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην εκπομπή Alpha Τώρα.

«Όπως καταλαβαίνετε, από τη στιγμή που θα παίξω στην τρίτη σεζόν, σίγουρα επιβιώνω -εκτός αν παίξω ως φάντασμα. Δεν έχουμε ενημέρωση για τα σενάρια ακόμα, μια πάρα πολύ γενική ιδέα της σκαλέτας έχουμε οι ηθοποιοί. Ξέρω ότι έχει γίνει μια πολύ δυνατή δουλειά στη σεναριακή ομάδα, έχουν γίνει συναντήσεις επί συναντήσεων, έχει φτιαχτεί μια δυνατή ιστορία αλλά σε εμάς δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα», είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Θα ήθελα μία εξέλιξη που θα δυναμιτίσει τα πράγματα, θα ήθελα να οξυνθούν οι εντάσεις και η αντιπαλότητα για να βγουν και οι αντιπαραθέσεις και οι συγκρούσεις πιο πολύ στην επιφάνεια, ώστε να έχει ένα νόημα το να έρθει κάποια στιγμή η λύση. Θα ήθελα να τελειώσει με μια λύση των πραγμάτων ώστε να ανακουφιστούν όλοι», σημείωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.