Σασμός: Η Μαρία Πρωτόπαππα λύνει τον γρίφο για τη δεύτερη σεζόν

Μαρία Πρωτόπαππα

Δεν θα δούμε την Μαρία Πρωτόπαππα στην επιστροφή της σειράς "Το νησί".

Την Μαρία Πρωτόπαππα συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο όπου και αποκάλυψε πως θα συνεχίσει κανονικά να βρίσκεται στο πρωταγωνιστικό καστ της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» στον Alpha και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Βάζοντας, έτσι, τέλος στις φήμες που την ήθελαν να συμμετέχει στην επιστροφή του σίριαλ «Το νησί».

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Πρωτόπαππα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Νησί επανέρχεται τηλεοπτικά αλλά εγώ δυστυχώς, για λόγους τεχνικούς, δεν θα συμμετέχω σε αυτή την δουλειά. Συνεχίζω κανονικά στον Σασμό γιατί δεν ήθελα να αφήσω αυτή τη ροή που έχει η σειρά. Θα ήταν σαν να εγκαταλείπω ένα καράβι στο οποίο ήμουν βασικός συντελεστής».

«Με τον Τάσο Νούσια είναι δεδομένο ότι ταιριάζουμε γιατί είναι πολύ ζεστός συνάδελφος και δουλεύει πρωτίστως για τον άλλον» συμπλήρωσε η Μαρία Πρωτόπαππα, μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, για την επερχόμενη παράσταση «Φιλοκτήτης» με την οποία και θα περιοδεύσει αυτό το καλοκαίρι. «Έχουμε συνεργαστεί και πάλι στο Νησί όπου και εκεί γνωριστήκαμε».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.