Σασμός: Η Δανάη Παππά δίνει spoiler για τον τρίτο κύκλο και τον Ανδρέα Βρουλάκη

Δανάη Παππά

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον για την Θεοδώρα, Δανάη Παππά;

Καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Δανάη Παππά, την Παρασκευή, λίγο πριν επανέλθει ο Σασμός στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Όπως ήταν επόμενο, δε, η γοητευτική πρωταγωνίστρια δεν θα μπορούσε να μην δώσει στη Super Κατερίνα πληροφορίες τόσο για το μέλλον της Θεοδώρας όσο και την είσοδο του Ανδρέα Βρουλάκη.

Έτσι, μεταξύ πολλών άλλων, η Δανάη Παππά δήλωσε πως «είναι δύσκολη όλη η κατάσταση. Η Θεοδώρα το θέλει πολύ αυτό το παιδί, πολύ περισσότερο επειδή είχε χάσει και το προηγούμενο. Ωστόσο, επειδή συμβαίνουν πολλά αναπάντεχα στη σειρά, δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει. Ο γάμος με το Γιώργο είναι στα σχέδιά της, ωστόσο οι αλλαγές είναι τόσες πολλές και οι ανατροπές μεγάλες στη σειρά. Νομίζω ότι θα αγωνιούμε στην άκρη της θέσης μας, περιμένοντας τις εξελίξεις».

«Η οικογένειά της, σε αυτή τη φάση της ζωής της, θα της σταθεί πολύ. Είναι πολύ στο πλευρό της η μητέρα της, ο πατέρας της, αλλά και ο αδελφός της, επειδή ξέρουν τι έχει περάσει και πόσο αυτό έχει αλλάξει τα χαρακτήρα της Θοδώρας. Προσπαθούν να την προστατέψουν από διάφορες εξελίξεις που συμβαίνουν, για να μην ταραχτεί».

«Ο αδελφός της, ο Μανόλης είναι κρυψίνους. Δεν θέλει να μοιράζεται τα μυστικά των άλλων αλλά και δικά του. Και η Θοδώρα ήταν αυτή που πάντοτε τον τσιγκλούσε θέλοντας να μάθει την αλήθεια, σε σημείο που εκείνος πήγαινε να σπάσει,. Αυτή η κατάσταση συνεχίζεται και τώρα. Ενώ η σχέση με τον αδελφό της είναι πιο ήρεμη, έχουν έλθει πιο κοντά σαν αδέλφια, και πάλι ο Μανόλης δεν της ανοίγεται» τόνισε, επίσης, η όμορφη ηθοποιός. «Δεν περίμενε η Θοδώρα ότι η Μαρίνα, η μητέρα του Πετρή, θα γίνει η κουμπάρα της. Κάθε φορά που τη βλέπει θυμάται τον Πέτρο. Κάθε φορά που της μιλάει θέλει να της πει την αλήθεια. Δεν μπορεί να κρατάει μέσα της όλο αυτό το βάρος. Ο Αντώνης και ο Γιώργος προσπαθούν να την πείσουν να μην πει τίποτα, για να μην πληγωθεί η Μαρίνα. Η Θοδώρα μπορεί να λυτρωθεί με αυτό. Η Μαρίνα όμως; Έχει χάσει το παιδί της κι αυτό είναι μια πληγή που δεν κλείνει ποτέ. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της τώρα στη ζωή, έχει νόημα να της το πει την αλήθεια και να καταρρεύσουν όλα;».

Όσον αφορά, δε, την είσοδο του Βασίλη Μπισμπίκη στον τρίτο κύκλο της σειράς, στο ρόλο του Ανδρέα Βρουλάκη, η Δανάη Παππά δήλωσε τα εξής. «Η είσοδος του νέου ήρωα δεν επηρεάζει τόσο την εξέλιξη της ζωής της Θοδώρας. Ο Ανδρέας Βρουλάκης θα φέρει όμως πολλές εξελίξεις  γενικά στη σειρά» καταλήγει η Δανάη Παππά για όσα θα φέρει ο… Σασμός στο νέο του κύκλο.