Σασμός: Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη μιλά για τις εξελίξεις που έρχονται

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

"Τίποτα δε μένει κρυφό για πάντα. Το πώς και πότε θα το μάθει θα το δούμε" δηλώνει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τον Αστέρη και το παιδί της Αργυρώς.

Την ώρα που ο «Σασμός» συνεχίζει να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια να είναι καταιγιστικές, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η τηλεοπτική Αργυρώ, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε όσα θα δούμε να εκτυλίσσονται στις οθόνες μας το επόμενο διάστημα, μετά την πολυσυζητημένη ερωτική σκηνή ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη.

«Τη δουλέψαμε πολύ την ερωτική σκηνή, την προετοιμάσαμε, συνεργαστήκαμε όμορφα με τον Ορφέα. Εσείς θα κρίνετε το αποτέλεσμα, εμείς δεν μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί» δηλώνει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, παραδεχόμενη ότι δεν την έχει δει ακόμη, καθώς… ντρέπεται.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε το ζευγάρι να επανενώνεται; Η ηθοποιός απαντά: «Έτσι νομίζω, θα δείξει. Λίγη υπομονή», ενώ για το εάν ο Αστέρης θα μάθει σύντομα πως το παιδί της Αργυρώς είναι και δικό του, τονίζει: «Τίποτα δε μένει κρυφό για πάντα. Το πώς και πότε θα το μάθει θα το δούμε».

Στην ίδια εκδήλωση παραβρέθηκε και η σεναριογράφος του Σασμού, Βάσια Καρυτινού. Η ίδια ανέφερε για τη συνέχεια της σειράς: «Τα φονικά γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται. Το θέμα είναι να φτάσουμε στον σασμό. Και για να φτάσουμε στον σασμό, θα πρέπει να ξεσκεπαστούν κάποια μυστικά ανάμεσα στις οικογένειες και τους δύο θεματοφύλακες: τον Παύλο και την Καλλιόπη».

Κλείνοντας τις δηλώσεις της, η Βάσια Καρυτινού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τον Σασμό να παίρνει το πράσινο φως και για τρίτη σεζόν.