Σασμός: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έκανε την απίστευτη αποκάλυψη

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Ποια είναι σύμπτωση που ενώνει τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τη Αργυρώ από τον Σασμό;

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην υπερπαραγωγή του Alpha, Σασμός. Η νεαρή ηθοποιός έκανε, μάλιστα, μια ξεχωριστή αποκάλυψη που μας ξάφνιασε!

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πρόδωσε πως «ο Σασμός είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου!  Δηλαδή το πατρικό σπίτι της Αργυρώς, την οποία υποδύομαι, είναι το πατρικό μου σπίτι. Το σπίτι που μεγάλωσα».

«Έχουμε μια σκηνή που έρχομαι από την Αυστραλία και μπαίνω στο σπίτι και συγκινήθηκα πραγματικά γιατί δεν πηγαίνω και συχνά λόγω δουλειάς. Τώρα που το είδα περιποιημένο, το είχαν φτιάξει για τη σειρά και είχε μέσα κόσμο, ήταν πραγματική η συγκίνηση» συμπλήρωσε η γοητευτική ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. «Τυχαία η σκηνογράφος της σειράς διάλεξε για δωμάτιο της Αργυρώς το δωμάτιο μου, για δωμάτιο της Μαρίνας εκείνο της μητέρας μου ενώ ήταν άδειοι οι χώροι».

«Μου αρέσει πολύ η διαδικασία της οντισιόν και την προτιμώ από το να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου αναθέτουν τον ρόλο. Θέλω να μπαίνω και γω στη διαδικασία να προσπαθήσω, να δουλέψω, να διεκδικήσω».