Σασμός: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη διαψεύδει τα spoiler

Σασμός

Ο Σασμός συνεχίζεται με απρόβλεπτες εξελίξεις και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκαλύπτει μερικές από αυτές.

Ο Σασμός συγκλονίζει αυτές τις μέρες, μετά τη δολοφονία του Πετρή από τον Αστέρη και όσα ακολουθούν, με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη να βρίσκεται στο κέντρο της ιστορίας. Η ηθοποιός, το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στο Happy Day και μίλησε για τις εξελίξει στη δημοφιλή σειρά του Alpha.

Η Χριστίνα Χειλα Φαμέλη αποκάλυψε πως αποψινό επεισόδιο η Σεμίνα, η οποία ήταν παρούσα, στον φόνο του Πετρή δεν θα πει στην Αργυρώ τι ακριβώς συνέβη. «Δεν θα με αφήσει να πιστεύω για πολύ ότι ο Αστέρης είναι στυγνός δολοφόνος, αλλά δεν θα το πει ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καθόλου ερωτικά συναισθήματα, έχει μόνο οργή και μίσος. Δεν έχω γυρίσει τις σκηνές μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για να ξέρω πώς θα είναι. Μετά από αυτό το συμβάν πολλές σχέσεις θα διαταραχθούν, αλλά κάποιες θα τα ξαναβρούν», είπε για τη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη.

Σχετικά με τα spoiler για την σειρά Σασμός που λένε πως η Αργυρώ είναι έγκυος από τον Αστέρη, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκαλύπτει: «Αυτό που λέτε το διάβασα κι εγώ, αλλά όχι στο σενάριο ακόμα. Θα της βγει να πάρει εκδίκηση, αλλά δεν θα το πάει στα άκρα. Μόνο τον εαυτό της θεωρεί υπεύθυνο, οπότε θα προσπαθήσει να αυτοτιμωρηθεί».

Η Αργυρώ θα ζητήσει εκδίκηση; Θα γίνει τιμωρός; «Θα της βγει η ανάγκη για εκδίκηση αλλά δεν θα το τραβήξει στα άκρα. Μόνο τον εαυτό της θεωρεί υπεύθυνο γι αυτό που συνέβη στον Πετρή» λέει η ηθοποιός. Η καπετάνισσα θα πληρώσει για τις πράξεις της; «Δεν βάζει μυαλό…»! Και ο Άγγελος… «μάλλον είναι αδελφός μου. Αλλά δεν ξέρω από πού θα το μάθουμε…» καταλήγει.