Σασμός – Γιώργος Αμούτζας: «Ο Νικηφόρος δεν θα το μάθει ποτέ αυτό»

Γιώργος Αμούτζας

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Αμούτζας. Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος από τη σειρά του Alpha Σασμός, μίλησε για τον τραγικό ήρωα που υποδύεται και τόνισε πως θα δούμε πολλές ανατροπές στη συνέχεια.

«Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι η συγκεκριμένη δουλειά θα πάει καλά. Διάβασα κατευθείαν το βιβλίο του κυρίου Πετρουλάκη, κατάλαβα ποιος είναι ο ρόλος, πόσο τραγικός ήρωας είναι ο Νικηφόρος… Πόσα πράγματα θα υποστεί, θα περάσει από 40 κύματα. Είναι η μία ανατροπή μετά την άλλη. Η ιστορία εξελίσσεται πολύ γρήγορα, δεν κάνουμε κύκλους γύρω από τα ίδια θέματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο Γιώργος Αμούτζας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Νικηφόρος είναι τραγικός ήρωας γιατί μονίμως συμβαίνουν τραγικά γεγονότα, τα οποία οι υπόλοιποι θα γνωρίζουν, ο κόσμος θα το γνωρίζει, όπως και αρκετοί χαρακτήρες της σειράς και ο ίδιος δεν θα μάθει την αλήθεια ποτέ».

«Υπάρχουν χαρακτήρες που γνωρίζουν για τον δολοφόνο του Στεφανή, πιθανόν να είναι πολύ κοντά στον Νικηφόρο… Και ο Νικηφόρος όχι απλά δεν υποψιάζεται κάτι, δεν πάει το μυαλό του και δεν θα το μάθει ποτέ. Αυτό για μένα είναι ο ορισμός του τραγικού ήρωα. Στον Σασμό θα δούμε ανατροπή πάνω στην ανατροπή», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Αμούτζας.