Σασμός: «Έρχεται μεγάλη ανατροπή στην εγκυμοσύνη της Στέλλας»

Σασμός

Δείτε όλα όσα είπε για τη σειρά Σασμός ο Σπύρος Σαραφιανός.

«Ως πατέρας αγαπάω πολύ την κόρη μου. Την εμπιστεύομαι» υπογραμμίζει ο Σπύρος Σαραφιανός, ο Τάσος Καμαριωτάκης από τη σειρά Σασμός του Alpha. O ηθοποιός, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την «Super Κατερίνα» για τη σχέση του με την τηλεοπτική κόρη του, Στέλλα, ενώ έκανε και μία τρυφερή προσωπική εξομολόγηση: σε λιγότερο από δύο μήνες γίνεται για πρώτη φορά πατέρας!

«Προέχει η αγάπη του Τάσου για τη Στέλλα. Είμαι ο πατέρας που αγαπάει πολύ την κόρη του. Το παιδί που περιμένει εκείνη, το εγγονάκι του, το θεωρεί μεγάλη ευλογία», είπε αρχικά ο Σπύρος Σαραφιανός και συμπλήρωσε σχετικά με το εάν θα κρατήσει το παιδί η Στέλλα: «Ότι πει κι αποφασίσει η κόρη μου, η Στέλλα. Θεωρώ τη Στέλλα πολύ υπεύθυνο άτομο, για να αναλάβει το παιδί, κι εμείς το εγγόνι».

«Όλο το θέμα το χειρίζεται η γυναίκα μου, η Σοφία. Δεν μου αφήνει περιθώριο να ασχοληθώ. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βγάζω την αγάπη μου και την εμπιστοσύνη μου στην κόρη μου και την ελπίδα ότι στο τέλος θα τα βρουν με τον Αστέρη», λέει ο Σπύρος Σαραφιανός.

Παρ’ όλο που ο Τάσος  έχει δει την παράνομη σχέση του Αστέρη «πιστεύει ότι ο Αστέρης θα το ξεπεράσει, ότι είναι κάτι επιφανειακό κι επιπόλαιο. Ίσως είναι μια ελπίδα που θέλει να δίνει ο Τάσος στον εαυτό του». Πάντως, όπως αποκάλυψε, στο τέλος συμβαίνει μία μεγάλη ανατροπή, σε σχέση με την εγκυμοσύνη της Στέλλας.