Σασμός: Επική ατάκα στο δελτίο του Alpha για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Σασμός

Πως ο Σασμός "εισήλθε" στα επιτελεία των υποψηφίων αρχηγών;

Για δεύτερη φορά βρέθηκαν στις κάλπες, σήμερα Κυριακή, φίλοι και μέλη του ΚΙΝΑΛ προκειμένου να αναδειχθεί ο νέος αρχηγός της παράταξης. Έτσι, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha προχώρησε σε ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη.

Εκεί ήταν ο πολιτικός συντάκτης Βαγγέλης Γιακουμής προκειμένου να μεταφέρει το κλίμα λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Μάλιστα, αιφνιδιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό, επέλεξε να κάνει ένα χαριτωμένο λογοπαίγνιο με την καθημερινή, επιτυχημένη σειρά του σταθμού, «Σασμός».

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η σύνδεση, ο Βαγγέλης Γιακουμής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα δύο επιτελεία είναι πάρα πολύ αισιόδοξοι για την τελική έκβαση της μάχης. Θέλω να πω, ωστόσο, ότι και οι δύο υποψήφιοι έχουν το βλέμμα τους στην επόμενη ημέρα γιατί η επόμενη ημέρα είναι αυτή που θα κρίνει πολλά».

«Σε κάθε περίπτωση θέλουν να κλείσουν τις εσωκομματικές πληγές, την εσωκομματική αντιπαράθεση που υπήρχε όλη αυτή την εβδομάδα ανάμεσα στα δύο επιτελεία και θέλουν σε κάθε περίπτωση να επέλθει… Σασμός ανάμεσα στους δύο υποψηφίους».

Έτσι, λοιπόν, ο Σασμός… συνάντησε τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ!