Σασμός – Δημήτρης Ήμελλος: «Για να υπάρξει Αντώνης, πρέπει να υπάρξει Μαρίνα»

Δημήτρης Ήμελλος

"Η επιτυχία είναι πάντα απότομη, έρχεται ξαφνικά και είναι πάρα πολύ γρήγορο αυτό που συμβαίνει" παραδέχεται, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ήμελλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Ήμελλος στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο στον Alpha. Μέσα σε όλα, βεβαίως, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το σίριαλ «Σασμός» καθώς και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου που αναδείχθηκαν με το κίνημα metoo.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ήμελλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα θυμάμαι περιστατικά στο θέατρο, απλώς δεν είχαν αυτή την έκταση. Δηλαδή δεν είχε το κοινό την ίδια δυνατότητα να τα καταδικάσει άλλά πάντα γίνονταν. Η ενημέρωση αυτή κάποια στιγμή θα τελειώσει αλλά δεν νομίζω ότι αλλάξει η χρήση της εξουσίας από αυτό».

«Για να υπάρξει Αντώνης, πρέπει να υπάρξει Μαρίνα στον Σασμό! Και για να υπάρξει Μαρίνα, πρέπει να υπάρξει Αντώνης. Δεν υπάρχει Αντώνης σκέτο ούτε Μαρίνα σκέτο, αυτό το ζευγάρι είναι που συγκινεί. Πολλές φορές παραξενεύομαι γιατί ακούω να λένε «αχ, θέλουμε έναν Αντώνη» και μου έρχεται να ρωτήσω «είσαι η Μαρίνα; Μπορείς να γίνεις Μαρίνα;». Γιατί αν μπορείς να γίνεις Μαρίνα, τότε θα βρεις έναν Αντώνη».

«Με την τηλεόραση νομίζω πως τα πήγα καλύτερα από ότι περίμενα. Ήμουν τυχερός βέβαια. Η επιτυχία είναι πάντα απότομη, έρχεται ξαφνικά και είναι πάρα πολύ γρήγορο αυτό που συμβαίνει ειδικά στην τηλεόραση. Θα φανεί αν το διαχειρίστηκα σωστά. Νομίζω πως έχω βρει καλύτερα το μέτρο. Όταν είσαι νέος είναι πιο δύσκολο. Ίσως και για αυτό να απέφυγα την τηλεόραση νέος, δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ήμελλος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.