Σασμός – Δανάη Παππά: «Θα τον παντρευτώ τον Γιώργη αλλά θα μείνω προσκολλημένη στον Πετρή»  

Δανάη Παππά

«Αρραβωνιάζομαι τον Γιώργη, σήμερα έχουμε ένα επίσημο δείπνο. Τους αρραβώνες», λέει η Δανάη Παππά.

Η Δανάη Παππά, η Θοδώρα στη δημοφιλή σειρά του Alpha, Σασμός, μίλησε στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ρόλο της και τις εξελίξεις. «Είναι τελείως κόντρα ρόλος. Ήταν ώρα να κάνω έναν τέτοιο ρόλο. Έχω υποδυθεί το καλό κορίτσι, το ήσυχο και τώρα αλλάζω. Καμία σχέση, τελείως κόντρα ρόλος», είπε αρχικά η νεαρή ηθοποιός.

Για το σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η Δανάη Παππά είπε: «Αρραβωνιάζομαι τον Γιώργη, σήμερα έχουμε ένα επίσημο δείπνο. Τους αρραβώνες. Και βλέπουμε τι πραγματικά ενδιαφέρει την οικογένειά της Θοδώρας, τι θέλουν από τον Γιώργη. Θα τον παντρευτώ τον Γιώργη αλλά θα μείνω προσκολλημένη στον Πετρή».

Για τη σχέση της Θοδώρας με τον Πετρή, η Δανάη Παππά λέει: «Έχει πολύ πάθος. Η Θοδώρα τον αγαπάει πραγματικά. Δεν είναι ένα καπρίτσιο… Εκτός από τον χαρακτήρα που δείχνει η Θοδώρα, σε κάποιες σκηνές βλέπουμε ότι θέλει τον Πετρή πραγματικά. Ο Πετρής από κάποιο σημείο και μετά δεν τη θέλει… Ο Γιώργης είναι ο άνθρωπος με τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι γονείς της, να βρει έναν άνθρωπο να την αποκαταστήσει».

«Βλέπουμε πώς ο Μανώλης κολλάει κάπως με τον Γιώργη. Ο Γιώργης, επειδή τον ενδιαφέρουν οι ιδέες του Μανώλη, έρχεται πιο κοντά μαζί του και αυτό δε αρέσει στη Θοδώρα», λέει επίσης η Δανάη Παππά.