Σάσα Σταμάτη: «Το 2023 ήταν η χειρότερη μου χρονιά, έπιασα πάτο»

Σάσα Σταμάτη

"Αυτή την χρονιά έγιναν διάφορα, έγιναν τα πάντα" ομολογεί η Σάσα Σταμάτη.

Την Σάσα Σταμάτη υποδέχθηκε η Ελένη Τσολάκη την Τρίτη στο πλατό της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην χρονιά που έφυγε πριν από δυο 24ωρα χαρακτηρίζοντας την ως την χειρότερη για εκείνην.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το 2023 για μένα ήταν η χειρότερη μου χρονιά. Το έχω πει άλλωστε αυτό. Ήρθαν τα πάνω κάτω, πιάσαμε πάτο αλλά εκεί στον πάτο υπάρχει ησυχία και ηρεμία. Οπότε, όταν πιάσεις πάτο, δεν σε ενδιαφέρει μετά ότι και να γίνει. Όταν σηκωθείς, δεν σε νοιάζει τίποτα. Δεν κωλώνεις πουθενά, δεν μασάς τίποτα».

«Με νοιάζει πια μόνο να έχω την υγεία μου. Αυτή την χρονιά έγιναν διάφορα, πράγματα τα οποία τα προκάλεσα και εγώ. Δηλαδή έγιναν τα πάντα. Με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, βγήκαν σε γήπεδα πανό, δεν μου μίλαγε κανένας, δεν μου έδιναν συνεντεύξεις, αρρώστησα».

«Δίπλα μου σε όλα αυτά είχα την μάνα μου. Μου έπιανε το χέρι στο νοσοκομείο και μου έλεγε «όλα καλά, παιδί μου, μην κωλώνεις και προχώρα». Δεν έχασα όμως καμία στιγμή την πίστη μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον Άγιο Εφραίμ και πιστεύω πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ότι έγινε , έγινε για κάποιο λόγο και ότι είναι να γίνει καλό θα γίνει» συμπλήρωσε, επίσης, η Σάσα Σταμάτη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Πηγή εικόνας: NDP Photo