Σάσα Σταμάτη: Τι λέει για τον ανταγωνισμό από τον Μένιο Φουρθιώτη;

Σάσα Σταμάτη

Πως είναι σήμερα οι σχέσεις της με την Φαίη Σκορδά;

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στον Μαρίνο Βυθούλκα και στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» για το νέο της ξεκίνημα ως κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής Ooh la la!, αλλά και τον ανταγωνισμό.

[dfp_ads id=236982]

«Είμαι χαρούμενη. Περνάω ωραία εκεί πέρα. Είμαστε παιδιά που γνωριζόμαστε από το παρελθόν και έχουμε ενωθεί. Είναι μια lowbadget εκπομπή. Μην φανταστείς ότι έχουμε τεράστια παραγωγή ή δουλεύουν πολλοί άνθρωποι. Είναι κάτι πολύ ζεστό και φιλικό και μου αρέσει πολύ. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι παρουσιάστρια. Αν θα γίνω θα δείξει. Προς το παρόν αισθάνομαι ότι είμαι δημοσιογράφος – ρεπόρτερ. Πάντα όταν έχεις πάει στο θέμα εσύ, έχεις κάτι να πεις μετά στο πλατό. Είναι διαφορετικά να το ζήσεις από κοντά και διαφορετικά να σου το λένε οι άλλοι» δήλωσε η Σάσα Σταμάτη η οποία στη συνέχεια απάντησε για την εκπομπή Αποκαλυπτικά που βρίσκεται απέναντί της τα σαββατοκύριακα με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη:

«Βέβαια έχει κάνει επιτυχία. Είναι 5 χρόνια εκπομπή. Εμένα μου αρέσει ο ανταγωνισμός. Δηλαδή, μου αρέσει να παίζω μπάλα με δυνατούς.»

Τι απαντά σε όσους σχολιάζουν πως έχει πέσει πάγος στη σχέση της με τη Φαίη Σκορδά; «Η Φαίη καταρχάς μου έστειλε μήνυμα στην πρεμιέρα. Η Φαίη ήταν η πρεμιέρα που πριν 7 χρόνια στο MEGA, δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό, με έπιασε από το χέρι και της λέω Φαίη τρέμω και μου λέει στο δοκιμαστικό, μην φοβάσαι τίποτα, θα πάνε όλα καλά. Η φιλία δεν είναι παρουσία. Δεν είναι αν βγαίνεις κάθε μέρα μαζί με κάποιον είστε κολλητοί, ενώ αν δεν βγεις έχετε τσακωθεί.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!