Σάσα Σταμάτη: Τι είπε για την αποχώρηση της Τζώρτζιας Γεωργίου από το Ooh la la και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Σάσα Σταμάτη

Τι λέει για τον ανταγωνισμό και την Κωνσταντίνα Σπύροπούλου;

Η Σάσα Σταμάτη λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Ooh la la στις 15 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΙ, μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου» για τις αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής της, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που αρχικά είχε ακουστεί πως θα βρίσκεται στην ομάδα της, τον ανταγωνισμό, αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Έχουμε κάποιες αλλαγές στο πάνελ. Ο Μηλιόγλου, σταθερή αξία, ο γκαντέμης που τον κάναμε γουρλή. Ο Τάτσης, κοσμάρα. Και την Ιλένια Ουίλιαμς, την μικρή Ουγγαρέζα.

Η Ευρυδίκη από όσα γνωρίζω έκανε κάποιες κουβέντες με στελέχη του καναλιού, αλλά δεν προχώρησε. Δεν είμαι στα μεγάλα γραφεία να ακούω τι λένε. Όχι, δεν θα με ενοχλήσει αν τη δω στη Ναταλία Γερμανού. Για ποιο λόγο; Είναι απόκτημα μου η Ευρυδίκη; Δεν ήταν να έρθει σε εμένα σίγουρα. Έκανε κάποιες συζητήσεις. Κανείς δεν είναι δεδομένος σε αυτή τη ζωή όπως ξέρεις.

Μου αρέσει ο ανταγωνισμός. Μου αρέσουν γενικά τα δύσκολα. Αν παίζεις μπάλα μόνος σου θα κερδίσεις. Έτσι δεν είναι; Η Ναταλία είναι μια γυναίκα που είναι statement. Η Ναταλία ήταν από τα πολύ λίγα άτομα που χωρίς να είμαστε φίλες μου έστειλε μήνυμα πέρυσι στην πρεμιέρα.

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είμαστε φίλες. Δεν έχω μια λίστα ονομάτων που στέλνω μηνύματα. Και δεν μου αρέσουν και τα τυπικά μηνύματα. Αν τη συναντήσω στο κανάλι θα της πω στο κανάλι το «καλή επιτυχία». Δεν ξέρω αν θα έρθει καλεσμένη στο Ooh la la, μπορεί να πάω και εγώ να τη συναντήσω, γιατί εμένα μου αρέσει να βγαίνω έξω. Το δείπνο με την Κωνσταντίνα δεν έγινε, δεν θα το ήξερες; Θα το είχες βγάλει παράρτημα. Θάλασσα; Σε καμιά ταβέρνα στη Μάνδρα θα είναι πιο όμορφα νομίζω. Οι ταβέρνες και τα πανηγύρια είναι πολύ της μόδας.

Η Τζώρτζια Γεωργίου προς τιμή της με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «Σάσα έχω μια πρόταση από τα παιδιά, το STAR Κου Κου» και της είπα θα κάνεις αυτό που εσύ θέλεις», ανέφερε η Σάσα Σταμάτη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!