Σάσα Σταμάτη: Όταν την πέταξε έξω η Φαίη Σκορδά!

Για ποιο λόγο έγινε η Φαίη έξω φρενών με την Σάσα;
Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στον καναπέ της Μαρίας Μπεκατώρου για μια …ανατρεπτική συζήτηση με την παρέα του 'Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ». Η δημοσιογράφος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης αποκάλυψε ότι καβγαδίζει πιο συχνά με την Φαίη Σκορδά από ότι με τον Γιώργο Λιάγκα και ο λόγος δεν είναι η εκπομπή, αλλά τα παιδιά!

Η Σάσα περιέγραψε το περιστατικό, όταν η Φαίη Σκορδά την πέταξε έξω από το δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αράχωβα και την επόμενη μέρα επέστρεψαν χωριστά στην Αθήνα.

«Είχαμε πάει στην Αράχωβα να κάνουμε οδοιπορικό για την εκπομπή και πάω στο δωμάτιό τους και του λέω του Γιάννη κάποια στιγμή «Ο μπαμπάς είναι κροκοδειλάκιας». Αρχίζει ο Γιάννης και λέει «Μπαμπά είσαι κροκοδειλάκιας!» και το λέει συνέχεια αυτό… Τα 'χει πάρει αυτή (Φαίη) έχει ανάψει τώρα… Του δίνει μια μπανάνα του Γιάννη και αρχίζει ο Γιάννης και χοροπηδάει και μετά η μπανάνα ξέρεις… (έκανε εμετό). Και της λέω «Αμάν μωρέ κι εσύ! Μπανάνα στο παιδί»; Και μου λέει «Θα μου πεις εμένα τι θα κάνω; Έξω τώρα»! Βγαίνω από το δωμάτιο, δεν μιλήσαμε την υπόλοιπη μέρα».

«Την επόμενη φεύγαμε. Με παίρνει ο Λιάγκας και μου λέει «Σάσα καλημέρα.Καλό είναι στην Αθήνα να μη γυρίσουμε όλοι μαζί». Λέω, παιδιά, εντάξει… δε βαριέσαι. Και με γύρισε η Σουζάνα».