Σάσα Σταμάτη: Όταν ο Στέλιος Ρόκκος έγινε έξαλλος μαζί της – «Που τη βρήκατε αυτή την κομμώτρια;»

Σάσα Σταμάτη

«Και είμαι εγώ σε μια γωνία και με κοιτάνε όλοι τύπου… σήκω και φύγε από εδώ, μάζεψέ τα και φύγε. Κι εγώ έφυγα»

Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Σάσα Σταμάτη, η οποία αποκάλυψε και το περιστατικό, όπου ο γνωστός τραγουδιστής είχε γίνει έξαλλος μαζί της.

«Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά με τον Στέλιο Ρόκκο. Ήμουν ρεπόρτερ στο Πρωινό του Mega, με Φαίη και Γιώργο, και μου είχαν πει να πάω στη συνέντευξη τύπου του Ρόκκου με τον Ρέμο. Πάω, κάνω τον Ρέμο, όλα καλά κι όλα ωραία και κάποια στιγμή φτάνει η σειρά του κυρίου Ρόκκου. Εγώ γενικά δεν χρησιμοποιώ πληθυντικό στη ζωή μου, καθόλου. Όποιος κι αν είναι ο άλλος, θεωρώ ότι άλλα είναι τα πράγματα που δείχνουν σεβασμό.

Και αρχίζω και του μιλάω διαχυτικά, χύμα, σαν να τον ξέρω χρόνια. Στραβώνει κάπως, αρχίζει και δυσανασχετεί, συνεχίζω εγώ ακάθεκτη. Και τον ρωτάω για μια πρώην του. Πετάει τα μικρόφωνα, φεύγει, λέει “αυτή την κομμώτρια που τη βρήκες και τη φέρατε εδώ”. Και είμαι εγώ σε μια γωνία και με κοιτάνε όλοι τύπου… σήκω και φύγε από εδώ, μάζεψέ τα και φύγε. Κι εγώ έφυγα», είπε η Σάσα Σταμάτη.

«Το ότι ήρθες στην τζενεράλε του μαγαζιού και να με ρωτάς για μια πρώην μου», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.