Σάσα Σταμάτη: «Για το Battle of the couples δεν μετανιώνω καθόλου»

Σάσα Σταμάτη

"Παίζουν πάρα πολλά ρόλο για την πορεία του Battle of the couples" παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, η Σάσα Σταμάτη.

Η Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα με αφορμή τις εξελίξεις που αφορούν το «Battle of the couples». Η δημοσιογράφος δήλωσε, μάλιστα, πως δεν μετανιώνει για την επιλογή της να βρίσκεται στο πρόγραμμα και θα ξαναέλεγε «ναι» αν είχε την δυνατότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς για αυτό το πρότζεκτ. Εγώ το έκανα αυτό το πρότζεκτ και δεν μετανιώνω καθόλου. Τώρα, από κει και πέρα, δεν είμαστε χαρούμενοι για τα νούμερα. Δεν κόβεται διότι θα γίνει κανονικά ο τελικός. Απλά ο κύκλος θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένος».

Θε έλεγα πάλι ναι, δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Το να ξεκινάει μια εκπομπή που απασχολεί πάρα πολλούς ανθρώπους και να λες ότι πρέπει να κοπεί, αυτό δεν είναι άποψη αλλά απόφαση. Την απόφαση την βγάζει το κανάλι, οι ιδιωκτήτες και οι διευθυντές» πρόσθεσε η δημοσιογράφος. «Ο Παναγιώτης βασιλάκος είναι ένα παιδί που δεν έχει ακόμα την εμπειρία και του δίνεται μια ευκαιρία. Θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπέστατος».

«Παίζουν πάρα πολλά ρόλο. Κατ’ αρχάς υπάρχει το Survivor και το MasterChef, τα οποία ο κόσμος ξέρει χρόνια και τα έχει αγαπήσει. Βγαίνει ένα πρόγραμμα πολύ μετά από αυτά, το οποίο είναι δύσκολο ο κόσμος να το ακολουθήσει».

Η συνέντευξη από τη Σάσα Σταμάτη δόθηκε στο «Έλα χαμογέλα» δυο μέρες πριν τον θάνατο του πατέρα της.