Σάσα Σταμάτη για Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν αντιμιλάω, λέω τη γνώμη μου»

Σάσα Σταμάτη

Τελεία βάζει η Σάσα Σταμάτη στην "κόντρα" του J2US!

Στα παρασκήνια του JU2US βρέθηκε η εκπομπή «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Αρτ συνάντησε την Σάσα Σταμάτη όπως και πολλούς άλλους συμμετέχοντες. Η δημοσιογράφος δε δίστασε να διευκρινίσει πως με την Μαρία Μπακοδήμου γνωρίζονται χρόνια και δεν θα σταματήσει ποτέ να εκφράζεται ακριβώς όπως νιώθει.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η κριτική επιτροπή είναι για να κρίνει οπότε ήξερα που θα έρθω και ήξερα ότι θα κριθώ. Δεν αντιμιλάω, λέω την γνώμη μου».

«Την Μαρία την ξέρω χρόνια. Εγώ δεν κάνω κάτι για να φανεί. Εγώ κάνω αυτό που νιώθω. Ένιωσα έτσι και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που νιώθω και αυτό που αισθάνομαι» πρόσθεσε με σαφήνεια η δημοσιογράφος στη μεσημβρινή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA.

Όσον αφορά, δε, την αυστηρή κριτική που άσκησε στην ίδια ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό, η Σάσα Σταμάτη ήταν σαφής. «Από κει που έχεις φάει, δεν πας μετά να φτύσεις ή να βρίσεις. Δεν είναι σωστό. Σέβομαι ότι δούλεψα με τους ανθρώπους αυτούς για επτά χρόνια, με έβγαλαν στην τηλεόραση και είναι η γνώμη τους. Ο καθένας έχει την γνώμη του».