Σάσα Σταμάτη: Επαγγελματικό βήμα έκπληξη και όχι μόνο

Σάσα Σταμάτη

Τι ετοιμάζει η παρουσιάστρια και τι πρόκειται να συμβεί στο J2US;

Μπορεί οι περισσότεροι από αλλού να την περίμεναν, αλλά τελικά από αλλού θα έρθει η Σάσα Σταμάτη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία ειδικά το φετινό καλοκαίρι δέχτηκε πολλές και διαφορετικές προτάσεις, τελικά επέλεξε κάτι που αναμένεται να συζητηθεί αρκετά.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η Σάσα Σταμάτη είναι ένα από τα πρόσωπα που θα δοκιμάσει τις τραγουδιστικές δυνατότητες στον νέο κύκλο του J2US που ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης για τον Alpha. Η δημοσιογράφος, με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό, ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις και με τη φωνή της.

Φτάνουν όμως και άλλες πληροφορίες για την Σάσα Σταμάτη που λένε ότι δεν θα σταματήσει στο J2US η τηλεοπτική της επιστροφή, καθώς ετοιμάζεται και κάτι άλλο γι’ αυτήν…

Τι σχεδιάζει ο Νίκος Κοκλώνης για το J2US;

Ο νέος κύκλος του show τραγουδιού, ο οποίος φέτος θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του Alpha, έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις τελευταίες μέρες. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, όπως και διάφοροι συνδυασμοί ζευγαριών, όπως οι:

Ιωάννα Τούνη – Θοδωρής Φέρρης
Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κατερίνα Λιόλιου
Σάσα Σταμάτη – Θέμης Αδαμαντίδης
Πηγή Δεβετζή – Θάνος Πετρέλης
James Καφετζής – Ειρήνη Παπαδοπούλου
Μάρα Μεϊμαρίδη – Stan
Βάλια Χατζηθεοδώρου – Πέτρος Πυλαρινός
Super Κική – Βασίλης Τερλέγκας
Κώστας Φραγκολιάς – Μαντώ

Ακόμα ακούγονται και τα ονόματα των Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Χάρη Βαρθακούρη, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας συζήτηση έκανε και η Ελένη Δήμου. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει οριστικοποιηθεί η τελική λίστα, καθώς όπως μαθαίνουμε αυτή τη στιγμή έχουν σχηματιστεί γύρω στα 25 ζευγάρια, ενώ μετά την τελική επιλογή θα μείνουν 15 τα οποία και θα ανέβουν στην σκηνή.

Όμως, μην εκπλαγείτε αν στην πρεμιέρα δείτε τελείως αλλιώς τους παραπάνω συνδυασμούς. Ο Νίκος Κοκλώνης, σε μια προσπάθεια να εκπλήξει τους πάντες, σκέφτεται να ανακατέψει την τράπουλα τελευταία στιγμή…