Σάσα Σταμάτη: «Είναι τόσοι άνθρωποι που δουλεύουν και θέλω να τους δικαιώσω»

Σάσα Σταμάτη

"Δεν θα ήθελα να πάω απέναντι από το Πρωινό. Είμαι συναισθηματικά δεμένη γιατί από εκεί ξεκίνησα".

Η Σάσα Σταμάτη κάνει πρεμιέρα με το Ooh la la στον ΣΚΑΪ, αυτό το Σάββατο στις 14:30. Η γνωστή δημοσιογράφος, μπήκε εντυπωσιακή στο πλατό των Αταίριαστων και μίλησε για όλα…

[dfp_ads id=236982]

«Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε χρόνια: gossip, Survivor, μόδα, παρατράγουδα, τα πάντα… Μαζί μου θα είναι ο Δημήτρης Μηλιόγλου, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Παναγιώτης Τάτσης.

Πάντα έχω άγχος, γιατί πιστεύω ότι αν δεν έχεις άγχος σταματάει να σε ενδιαφέρει αυτό που κάνεις. Είναι τόσοι άνθρωποι που δουλεύουν και θέλω να τους δικαιώσω. Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η εκπομπή να έχει δομή, να έχει θέματα.

Με πήραν πρώην συνεργάτες μου να μου ευχηθούν καλή επιτυχία. Δεν παίρνουν όλοι γιατί δεν έχουμε με όλους τις καλύτερες σχέσεις. Όταν τέλειωσα με το Πρωινό με πήραν από διάφορες εκπομπές και μου είπαν έλα να δουλέψεις μαζί μας, δεν θα ήθελα να πάω απέναντι από το Πρωινό. Είμαι συναισθηματικά δεμένη γιατί από εκεί ξεκίνησα. Είχα όμως τη δουλειά μου στα Παραπολιτικά, γιατί αν δεν είχα δεν θα μπορούσα να πω όχι. Δεν κάνω τη δουλειά αυτή από χόμπι.

Προσωπικά περνάω τέλεια, αλλά είμαι κρυψίνους σε αυτά. Όταν θα είναι κάτι επίσημο θα σου πω είναι αυτός και είμαστε εκεί, πάμε εκεί».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…