Σάσα Μπάστα για Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: «Αυτό είναι προσβλητικό, εγώ φοράω παντελόνια»

Σάσα Μπάστα

«Την προηγούμενη βδομάδα στο ίδιο μαγαζί γιατί σηκώθηκε και μου ζήταγε συγνώμη; Τι θυμήθηκε; Προφανώς δεν έχω εγώ τη μύγα να μυγιαστώ».

Δηλώσεις για τη μεταξύ τους κόντρα έκαναν η Σάσα Μπάστα και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, τους οποίους συνάντησε η κάμερα του Super Κατερίνα σε βραδινή τους έξοδο.

Η διαμάχη ανάμεσα στα δύο πρόσωπα κρατά από το 2018, όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός συμμετείχε στην εκπομπή Ευτυχείτε και είχε αποχωρήσει από το πλατό, όταν σε ένα εορταστικό επεισόδιο ήταν καλεσμένη για να τραγουδήσει η Σάσα Μπάστα.

«Δεν ξέρω γιατί η Σάσα Μπάστα το θυμήθηκε αυτό τώρα, πέντε χρόνια μετά. Ήταν ένα εορταστικό αν θυμάμαι καλά και ήταν να περάσουν τρεις τραγουδιστές. Στο σημείο που βγήκε εκείνη, εγώ αποχώρησα», δηλώνει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Το θεώρησα πιο ειλικρινές προς τους τηλεθεατές, γιατί τις προηγούμενες ημέρες είχα ασκήσει αρνητική κριτική για το τραγουδιστικό της κομμάτι. Άκουσα στην τηλεόραση ότι δηλώνει διασκεδάστρια, δεν έχω καλή γνώμη για αυτήν ως τραγουδίστρια», τονίζει ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εάν κάποιος έχει πρόβλημα μαζί μου, εγώ είμαι εδώ», απαντά η Σάσα Μπάστα και προσθέτει: «Την προηγούμενη βδομάδα στο ίδιο μαγαζί γιατί σηκώθηκε και μου ζήταγε συγνώμη; Τι θυμήθηκε; Προφανώς δεν έχω εγώ τη μύγα να μυγιαστώ».

«Στην εκπομπή που είναι τώρα δεν ήξερε το ρεπορτάζ και σχολίασε: τώρα που έφυγε ο Μάκης Δημάκης από το μαγαζί, ποιος θα τραγουδάει η Σάσα Μπάστα; Αυτό είναι προσβλητικό. Εγώ φοράω παντελόνια, εδώ είμαι. Όταν έχω ένα πρόβλημα, το λύνω έτσι όπως ξέρω», κατέληξε στις δηλώσεις της η τραγουδίστρια.