Σαρμπέλ: «Ήμουν συνέχεια άρρωστος, πολύ στρες, ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό»

Σαρμπέλ

Σε εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Σαρμπέλ για την περιπέτεια της υγείας του.

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Σαρμπέλ τη νύχτα της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σαρμπέλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το lockdown ήταν λίγο πιο δύσκολο για μένα γιατί δυστυχώς έκανα μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια στο Λονδίνο τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό. Ήμουν μόνος μου στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ δύσκολα γιατί έβγαζα συνεχώς όγκο στον λαιμό μου. Μου το έβγαζαν και ξαναγυρνούσε. Έκανα πάρα πολλούς μήνες αφωνία. Δεν μπορούσα να μιλήσω»

«Είχα χάσει τον πατέρα μου πριν κάποια χρόνια και νομίζω το έπαθα από το στρες. Δεν έχω αρρωστήσει ξανά έτσι στη ζωή μου».

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου πριν πέντε χρόνια, μετά κατηφόρα. Ήμουν συνέχεια άρρωστος, όλο κάτι πάθαινα, πολύ στρες. Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό. Πάρα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς δεν ήταν κοντά στις χορδές και δεν μου πείραξε τη φωνή. Έτσι πέρασα την καραντίνα στο Λονδίνο, με χειρουργεία και αφωνία» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής στο late night με τον Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.