Σάρα Γανωτή για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ας μας αποδείξει η Δικαιοσύνη έστω και μια φορά ότι υπάρχει»

Σάρα Γανωτή

Η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος Σάρα Γανωτή μιλά για τη δίκη της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη στην οποία παρέστη εκ μέρος του ΣΕΗ.

Τη γνωστή ηθοποιό και σεναριογράφο Σάρα Γανωτή εντόπισε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών έξω από το Υπουργείο Παιδείας το πρωί της Τρίτης. Η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου ρώτησε την κυρία Γανωτή για την εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Είναι τόσο δυσάρεστο όλο αυτό, μου είναι πολύ βαρύ. Εντάξει, αυτά πιστεύει αυτός. Ήμουν στην αίθουσα στην απολογία. Θεώρησα ότι όφειλα να είμαι και εκ μέρους του ΣΕΗ, που είμαι στο Διοικητικό» δήλωσε σχετικά με την υπόθεση η Σάρα Γανωτή εμφανώς ταραγμένη.

«Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει η Δικαιοσύνη. Ας μας το αποδείξει έστω και μία φορά» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έδωσε το παρών και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ανέφερε σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δικαίωμά του είναι να υπερασπιστεί τον εαυτό του όπως εκείνος νομίζει, όπως του υποδεικνύουν οι αμειβόμενοι δικηγόροι του. Όταν τελειώσει η δίκη και εφόσον το θελήσει, θα κοιταχτούμε στα μάτια και θα πούμε αυτά που πρέπει».