Σάρα Γανωτή: «Φανταστήκαμε ότι δεν θα έπαιρνε με τίποτα κανένα κανάλι την σειρά μας»

Σάρα Γανωτή

"Νιώθαμε ότι θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις και ότι δεν θα έχει αποδοχή" αποκαλύπτει η Σάρα Γανωτή για επιτυχημένο σίριαλ!

Στο νέο θεατρικό έργο των Ρέππα – Παπαθανασίου συμμετέχει η Σάρα Γανωτή και με αυτή την αφορμή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου. Η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος γύρισε πίσω στον χρόνο και τη σειρά «Κάπου σε ξέρω» καθώς μίλησε και για την επιρροή της πολιτικής ορθότητας στις νέες κωμικές σειρές.

Ειδικότερα, η Σάρα Γανωτή αποκάλυψε πως «μαζί με τον Νίκο Σταυρακούδη μάς ζήτησε τότε το MEGA να κάνουμε μια σειρά για την Καίτη Κωνσταντίνου και την Μαρία Καβογιάννη. Εκείνη την περίοδο συμπτωματικά η αδελφή μου, η οποία ζει στο Αμβούργο της Γερμανίας, μου είπε αυτή την ιστορία από ένα φιλικό της περιβάλλον. Φανταστήκαμε όμως ότι δεν θα την έπαιρνε με τίποτα κανένα κανάλι. Νιώθαμε ότι θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις και ότι δεν θα έχει αποδοχή».

«Με τα χρόνια που το σκέφτομαι και γω αναρωτιέμαι και λέω «μα πως το προτείναμε αυτό το πράγμα;». Και σήμερα ακόμη παίζεται εάν θα την πρότεινε κάποιος ή αν θα την δεχόταν κάποιο κανάλι».

«Όπως και να έχει πια πρέπει μνα είσαι correct (σ.σ. στη συγγραφή σεναρίου) και δεν έχω πρόβλημα να είμαι correct. Έχω πρόβλημα να είμαι ψεύτρα. Το ζήτημα είναι σε τι συνθήκες μπορείς να φτιάξεις την κωμωδία. Δηλαδή αν την κωμωδία αρχίζεις και την φτιάχνεις με στεγανά, δεν μπορεί αυτό το πράγματα να υπάρχει» πρόσθεσε ακόμα η Σάρα Γανωτή, η οποία υπογράφει για μια ακόμη φορά το σενάριο του ζευγαριού από τη Θεσσαλονίκη στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον Alpha.