Σάντρα Βουτσά για Θεανώ Παπασπύρου: «Σκέφτομαι σοβαρά να ακολουθήσω τη νομική οδό»

Σάντρα Βουτσά

Δείτε όλα όσα είπε η Σάντρα Βουτσά για τη Θεανώ Παπασπύρου στη Ναταλία Γερμανού.

Σε κόντρα δίχως τέλος φαίνεται πως εξελίσσεται η διαμάχη που έχουν η Σάντρα Βουτσά με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, τη Θεανώ Παπασπύρου, καθώς σήμερα είχαμε νέα εξέλιξη στο “σίριαλ”.

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη που έδωσε η Σάντρα Βουτσά στο Πρωινό, όπου κατηγόρησε τη Θεανώ Παπασπύρου πως κρατάει πάνω από 70 πίνακες μεγάλης αξίας του Κώστα Βουτσά, ο οποίος τους προόριζε για τις κόρες του.

Δείτε εδώ όλα όσα είπε η Σάντρα στο Πρωινό.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Σάντρα, η Θεανώ Παπασπύρου επικοινώνησε με το Πρωινό δηλώνοντας ότι «η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της».

Δείτε εδώ τι είπε η Θεανώ Παπασπύρου στο Πρωινό.

Η συγκεκριμένη δήλωση έχει εξοργίσει τη Σάντρα Βουτσά, καθώς τόνισε πως πρόκειται για προσωπικά δεδομένα και παράλληλα δήλωσε στη Ναταλία Γερμανού πως σκέφτεται πολύ σοβαρά πλέον να κινηθεί νομικά.

Δείτε όλα όσα είπε η Σάντρα Βουτσά στη Ναταλία Γερμανού…

«Από εδώ και πέρα σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να ακολουθήσω τη νομική οδό διότι η κυρία Παπασπύρου άνοιξε μια πόρτα πολύ δύσκολη, λέγοντας προσωπικά μου δεδομένα δημόσια. Εγώ δεν θα πω αν ισχύει ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σε ένα δικαστήριο μπορούν να ειπωθούν πολλές αλήθειες. Οπότε, νομίζω ότι προς τα εκεί προχωρώ πλέον, έχω μιλήσει και με τον δικηγόρο μου, τον κύριο Καπερνάρο, μέχρι εδώ μπορώ να πω», είπε μεταξύ άλλων η Σάντρα Βουτσά.