Σάννυ Μπαλτζή: «Ο Πάνος Βλάχος δεν είναι κακός άνθρωπος που θέλει να τσουβαλιάσει ανθρώπους»

Σάννυ Μπαλτζή

"Ίσως να πρέπει να έχουμε μια ανωτερότητα ως προς την τέχνη" υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η Σάννυ Μπαλτζή.

Με αφορμή τη νέα της θεατρική συλλογή, η Σάννυ Μπαλτζή παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου  στο OPEN. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γνωστή στιχουργός πήρε θέση για τον ντόρο που προκάλεσαν πρόσφατα ο Πάνος Βλάχος και ο Γιώργος Νταλάρας με δηλώσεις τους εξηγώντας τα «όρια» της σάτιρας.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάννυ Μπαλτζή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η σάτιρα δεν έχει όριο, γι’ αυτό είναι και σάτιρα. Πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και να αγαπάμε λίγο περισσότερο τους καλλιτέχνες. Δεν θεωρώ ότι ο κ. Βλάχος ή οποιοσδήποτε είναι ένας κακός άνθρωπος που θέλει να βάλει μέσα σε ένα σακί και να τσουβαλιάσει ανθρώπους. Ίσως να πρέπει να έχουμε μια ανωτερότητα ως προς την τέχνη».

«Είναι ενήλικος ο κ. Νταλάρας και πολύ σημαντικός. Δεν ταιριάζουν κάποιοι άνθρωποι με το γκόσιπ και το λέω συνέχεια πως δεν έχουν καλέσει και ποτέ τους δημοσιογράφους. Οπότε δεν έχουν καμία υποχρέωση να απαντήσουν. Πρέπει να ξεχωρίζουμε και όταν το έργο είναι πολύ μεγάλο , δεν χρειάζεται όλα να τα ανακατεύουμε. Έχετε τόσο υλικό από ανθρώπους που αγαπούν την τηλεόραση και τους αρέσει όλο αυτό για να γίνει παιχνίδι τρελό. Δεν υπάρχει όμως λόγος να ανακατεύουμε ανθρώπους οι οποίοι είναι πολύτιμοι και ιστορία του ελληνικού τραγουδιού».

«Οι εκπομπές που συνήθως τις λέμε πρωινάδικα ή μεσημεριανά, που δεν είναι κάτι προσβλητικό, έχουν περισσότερο γκόσιπ. Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν ταιριάζουν μέσα σε αυτό και δεν τους ενδιαφέρει να είναι μέσα σε όλο αυτό» πρόσθεσε, ακόμα, η Σάννυ Μπαλτζή στη νέα της τηλεοπτική συνέντευξη.