Σαμπρίνα: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Παναγιώτη Λιαδέλη;

Σαμπρίνα

«Το διαζύγιό μου ήταν δύσκολο…»

Στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο έδωσε συνέντευξη η Σαμπρίνα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια στη Ζιμπάμπουε, αλλά και για το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Λιαδέλη.

«Ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, αλλά είχα κλειστοφοβία. Μεγάλωσα στη Ζιμπάμπουε, σχολεία πήγα εσώκλειστη στις καλόγριες. Όταν χώρισαν οι γονείς μου μείναμε στην Αφρική με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου γύρισε στην Ελλάδα.

Έχω δυσάρεστες αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια στη Ζιμπάμπουε, είχαν πυροβολήσει τον παππού μου, μια συμμαθήτριά μου… Ένα διάστημα, μετά από αυτό, πάθαινα κρίσεις πανικού. Θα έπρεπε να έχω πει “όχι” σε κάποια πράγματα. Φοράω το μονόπετρο από μία από τις προτάσεις γάμου που μου έχουν κάνει.

Η μάνα μου έχει κάνει τρεις γάμους κι εγώ έναν. Μου λέει… δεν πήρες τίποτα από μένα. Το διαζύγιό μου ήταν δύσκολο. Προβλήματα υπάρχουν όταν ένας από τους δύο δεν το έχει ξεπεράσει, έχε θυμό… Τώρα με τον Παναγιώτη έχουμε πολύ καλύτερη σχέση από πριν.

Με τον Παναγιώτη πάντα είμαστε οικογένεια, δεν έχει σημασία αν είμαστε χωρισμένοι. Είμαστε οικογένεια, έχουμε ένα παιδί και μακάρι όλοι όσοι χωρίζουν να είναι έτσι», είπε μεταξύ άλλων η Σαμπρίνα.