Σαμάνθα Μίσοβιτς: «Βιώνω ακόμα μπούλινγκ σε δουλειές γιατί έχω ξένο επίθετο»

Σαμάνθα Μίσοβιτς

"Έχω γεννηθεί στην Κρήτη και έχω μεγαλώσει εκεί πέρα" τονίζει η Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωινό της Παρασκευής στον Alpha. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η όμορφη πρώην παίκτρια του Big Brother μίλησε για το μπούλινκ που βιώνει λόγω του ονόματος της αλλά και και το ακραίο περιστατικό που βίωσε σε καράβι με τα γατάκια της.

Ειδικότερα, η Σαμάνθα Μίσοβιτς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω βιώσει μπούλινγκ σε δουλειές, τώρα με τον διαγωνισμό Μις Κόσμο, γιατί έχω ξένο επίθετο και ουσιαστικά για κάποιους δεν θα έπρεπε να έχω αυτόν τον τίτλο. Έχω γεννηθεί στην Κρήτη και έχω μεγαλώσει εκεί πέρα, οι γονείς μου είναι 30 χρόνια κάτω και νιώθω Ελληνίδα. Δεν πιστεύω ότι μου λείπει κάτι για να πω ότι μπορώ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο εξωτερικό».

«Ταξίδευα με καράβι και είχα βάλει τα γατάκια μου, ουσιαστικά με ανάγκασαν να τα βάλω, πάνω στις θέσεις όπου βρίσκονται τα κατοικία ενώ τα είχα μέσα στο κλουβί. Το πρωί λοιπόν τα βρήκα βρεγμένα. Θεώρησα ότι ήταν νερό αλλά ήταν καυστικό υγρό».

«Τα δύο απεβίωσαν και το ένα έχει καταφέρει να ζήσει. Έχουν κινηθεί νομικά οι φιλοζωικές, εγώ δεν έχω κινηθεί» πρόσθεσε, ακόμα, η Σαμάνθα Μίσοβιτς στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.