Salma Hayek: Αποκάλυψε το μυστικό αυτού του κορμιού!

Η 48χρονη ορκίζεται πως δεν κάνει γυμναστική...

Η Salma Hayek είναι μία από εμάς. Μία πολυάσχολη γυναίκα που δεν έχει καθόλου χρόνο για γυμναστική. Συνήθως δουλεύει 16 ώρες την ημέρα και δύσκολα σε αυτό το πρόγραμμα να χωρέσει το γυμναστήριο.

 

They don't give you popcorn in the theater in Cannes, have to eat it before the screening. #Cannes2015

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Salma Hayek Pinault (@salmahayek) στις


«Δεν έχω χρόνο για γυμναστική. Δουλεύω. Δουλεύω ακόμα και 20 ώρες την ημέρα» λέει στο περιοδικό People όπως αναφέρει. «Κάποιοι έχουν την πειθαρχία να κάνουν γυμναστική το πρωί, εγώ δεν την έχω.» Παρόλο όμως την κακή σχέση με το γυμναστήριο η 48χρονη διατηρεί ένα εκπληκτικό κορμί και οι πρόσφατες φωτογραφίες της το αποδεικνύουν περίτρανα.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στη συνέντευξή της στο περιοδικό το μυστικό της σιλουέτας της…
«Με έχει αναλάβει μία γυναίκα στο Λονδίνο η οποία με έχει διδάξει πως να κρατώ ενεργούς τους μύες του σώματος μου στη διάρκεια όλης της ημέρας. Έτσι ακόμα και όταν βουρτσίζεις τα δόντια σου, κρατάς ενεργούς τους μυς σου. Η ίδια το περιγράφει σαν «τονωτική yoga». «Με έμαθε να τονώνω τους μυς μου χωρίς να τους σφίγγω. Τους χαλαρώνεις και επικεντρώνεσαι στα σημεία που χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν, αλλά ποτέ με ένταση. Αν έχεις επίγνωση του σώματος σου, θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα που μπορεί να έχει.»

Πηγή: foxnews.com Επιμέλεια: Λία Παππά