Σαλίνα Γαβαλά: «Ήμουν ανήλικη όταν συνέβη το περιστατικό, αυτός ο άνθρωπος καταδικάστηκε για άλλες περιπτώσεις»

Σαλίνα Γαβαλά

«Θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ άσχημα», λέει η Σαλίνα Γαβαλά.

Στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τη Ζωή Κρονάκη μίλησε η Σαλίνα Γαβαλά. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς που βίωσε.

«Ξεκίνησα ως ηθοποιός, αλλά στην πορεία με κέρδισε το τραγούδι. Τα τελευταία χρόνια παντρεύω τη μουσική, το θέατρο και τη συγγραφή. Όταν χώρισαν οι γονείς μου, επέστρεψα στην Κύπρο. Υπήρχε πατρική φιγούρα στο σπίτι, ο παππούς μου. Με τον πατέρα μου είχα κάποια θέματα στη σχέση μας, ήταν κάποιες ανοικτές πληγές. Στο έργο αυτό προσπάθησα να ξαναγράψω την ιστορία μου με τις σχέσεις που μου έχουν αφήσει πληγές, όπως η σχέση με τον πατέρα μου και η σχέση με τον πρώην μου», είπε αρχικά η Σαλίνα Γαβαλά.

Η Σαλίνα Γαβαλά είπε στη συνέχεια για το περιστατικό κακοποίησης που βίωσε: «Δεν νιώθω θύμα, θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ άσχημα. Ήμουν τυχερή γιατί ήταν η μητέρα μου στο διπλανό δωμάτιο. Ήμουν ανήλικη όταν συνέβη το περιστατικό, δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ αν ξέφευγε η κατάσταση. Ίσως αν ήμουν μεγαλύτερη να είχα μιλήσει, ο άνθρωπος αυτός καταδικάστηκε αργότερα για άλλες περιπτώσεις».