Σάκης Τανιμανίδης: Θέλει τον Γιώργο Λιανό στο Survivor 3;

Γιώργος Λιανός

Η απίστευτη απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε για το θέμα!

Το Survivor 3 είναι προ των πυλών και πολύς ντόρος έχει γίνει σχετικά με το θέμα της παρουσίασης. Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν κουνιέται, φυσικά, από τη θέση του, ωστόσο, πολλά ακούγονται για τον Γιώργο Λιανό, αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο Λιανός μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου και τον Γρηγόρη Μπάκα και τόνισε ότι ακόμα δεν έχει καμία ενημέρωση. Αντίθετα, ο Τανιμανίδης είπε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη πως “θα πάω αγκαζέ με τον Λιανό στο Survivor”.

«Δεν έχω κάποια ενημέρωση για το Survivor. Και αυτά πάντα συνήθως συμβαίνουν τελευταία στιγμή. Και πέρυσι κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο και σε δύο μέρες έφυγα. Ξέρω ότι είναι στα σχέδια να γίνει κανονικά το πρότζεκτ και αυτό πάλι όχι με απόλυτη βεβαιότητα. Δηλαδή, δεν μου το έχει πει κάποιος de facto ότι γίνεται κλπ, απλά το συζητάμε ότι ξεκινάει το Survivor, αυτό. Το αν θα πάω εγώ εκεί είναι μια απόφαση η οποία φαντάζομαι θα παρθεί τελευταία στιγμή. Δεν έχω καμία ενημέρωση από τον ΣΚΑΙ αν θα αξιοποιηθώ κάπου, σε κάποιο πρότζεκτ. Ειλικρινά δεν ξέρω για το Survivor», είπε ο Γιώργος Λιάνος.

«Ότι αποφασίζει ο Acun Ilicali, δεν σημαίνει ότι απευθείας παίρνει τον ΣΚΑΙ και λέει “παιδιά, αυτό θα γίνει”. Γιατί ο άνθρωπος έχει βάλει τις υπογραφές του και σου λέει το Survivor θα γίνει, το κόνσεπτ θα είναι Ελλάδα – Τουρκία, παρά τα όσα έχουν ακουστεί, θέλει πολλή προσοχή στο μοντάζ. Τέλη Γενάρη πάνε, αρχές Φλεβάρη βγαίνουν αέρα. Κεντρικός παρουσιαστής είναι ο Τανιμανίδης. Χθες το βράδυ μίλησα με τον Σάκη και μου είπε ότι “θα πάω αγκαζέ με τον Λιανό στο Survivor”. Άκου Γιώργο, αγκαζέ με σένα, μου είπε ο Σάκης», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!