Σάκης Τανιμανίδης: Όσα είπε στο «Μαζί σου» για το Survivor που ξεκινά!

Σάκης Τανιμανίδης

«Θα δούμε ένα διαφορετικό Survivor φέτος...»

Το Survivor Ελλάδα – Τουρκία μετρά ώρες για να μπει στις ζωές των τηλεθεατών. Ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στον ΣΚΑΙ αυτό το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21:00 και 12 Έλληνες ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη καθημερινά εναντίον 12 Τούρκων παικτών.

Ο παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης, λίγο πριν την αναχώρηση του για τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου«, λέγοντας: «Θα δούμε ένα διαφορετικό Survivor φέτος γιατί δεν είναι Διάσημοι – Μαχητές, είναι Ελλάδα – Τουρκία, είναι διαφορετικό και για τον τηλεθεατή που τον παρακολουθεί. Είμαστε όλοι μαζί με την Ελλάδα, είμαστε με τους Έλληνες παίκτες που είναι πολύ δυνατοί απέναντι στους Τούρκους παίκτες.

Για εμάς θα είναι πολύ εύκολο να διατηρήσουμε τις ισορροπίες, γιατί όπως είπα είναι ένα τηλεοπτικό παιχνίδι, όπως πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Για κάποιους, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν την ένταση και να γράψουν ή να πουν κάτι, είναι αδύνατον να μην το πούνε, ούτε μπορούμε να κάνουμε εμείς κάτι για να το αποτρέψουμε. Αλλά δεν είναι και αυτός ο σκοπός, ό,τι και να κάνεις πάντα υπάρχουν και θετικά και αρνητικά σχόλια. Να θυμίσω σε όλους ότι είναι απλά ένα τηλεοπτικό show και όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες τηλεοπτικές εκπομπές, είναι ωραίο να παθιαζόμαστε».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!