Σάκης Τανιμανίδης: Μίλησε στον Κωστόπουλο για τον τσακωμό του με τον Γιώργο Μαυρίδη!

Σάκης Τανιμανίδης

Σακης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης συζητήθηκαν πολύ για τις δηλώσεις τους μετά το τέλος του World Party.

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Βράδυ και αποκάλυψε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τον τσακωμό του με τον Γιώργο Μαυρίδη.
[dfp_ads id=236982]

«Εσύ με τη γυναίκα σου αν κοιμάσαι κάθε βράδυ μαζί, κάποια στιγμή… Ήταν δική μου παραγωγή, αλλά το κάναμε όλοι μαζί. Η επιτυχία του προγράμματος έχει αν κάνει με όλους μας. Επίτρεψε μου να σου κάνω μια ερώτηση: «Έχεις τσακωθεί ποτέ με φίλο σου;» Θα ήταν περίεργο να μην έχεις τσακωθεί με φίλο σου. Η διαφορά ποια είναι: εάν βγαίνεις σε αυτή τη ριμάδα την τηλεόραση, το ξέρεις καλύτερα από εμένα τόσα χρόνια, το παραμικρό, το κάνουν, το τραβάνε, το ξεχειλώνουν. Σαφέστατα και είχαμε καλύτερες στιγμές με τον Γιώργο. Ήμασταν σε περιόδους καλύτερα. Κάποια στιγμή μπορεί να μην ήμασταν τόσο καλά. Τώρα πάλι σήμερα μιλήσαμε. Αυτά που γράφονται είναι ξεχειλωμένα μέχρι εκεί που δεν πάει» σχολίασε ο παρουσιαστής.

«Στη φιλία υπάρχει και ο τσακωμός, πόσο μάλλον όταν σε αυτή αρχίζουν να μπαίνουν και τα επαγγελματικά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες στο 100%» ανέφερε στο τέλος ο Σάκης Τανιμανίδης.